Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-04-09
Arbetsplats Eriksbergs vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH145/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Eriksbergs vårdcentral!

Nu kan vi erbjuda en anställning som sjuksköterska till vår mottagning på Eriksbergs vårdcentral. Vi är ett kompetent och trevligt team som söker en sjuksköterska med engagemang och drivkraft och som vill utvecklas tillsammans med oss. Arbetet i team innebär att vi hjälps åt, kommunicerar och ständigt utvecklar vår kompetens tillsammans.  Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde under februari 2023 eller enligt överenskommelse. Hos oss finns i denna anställning möjlighet till visst distansarbete.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om förmånerna här.. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på vårdcentralen har du varierade arbetsuppgifter med mottagningsarbete, triagering och rådgivning via telefon samt meddelanden via 1177 och jourfallsbedömningar. Vi har också bokade besök till sjuksköterska på vår Lättakut. Vårdcentralen har flera sjuksköterskeledda mottagningar riktade mot diabetes, astma/KOL och hjärtsvikt. Vi driver också Äldremottagning samt deltar i projektet Stegvis vård psykisk hälsa. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta inom primärvården. Vi ser gärna att du har utbildning inom eller intresse av  hjärtsvikt. Det är även meriterande om du har några års erfarenhet av mottagningsarbete inom primärvård.

För oss är det viktigt att du är flexibel, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten med patienten i fokus. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team, men även att du har förmåga till självständigt arbete. Som sjuksköterska samverkar du med övriga professioner på vårdcentralen. 

Vår verksamhet

Eriksbergs vårdcentral ligger vid Västertorg i stadsdelen Eriksberg i Uppsala. Vi har ca 8 100 listade patienter och är ungefär 35 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen från barnfamiljer till äldre patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. 

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer. 

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Sandra Waara på tel 018-611 79 65, om du vill veta mer om verksamheten och arbetet.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din legitimation, CV och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 9:e april. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.