Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-04-09
Arbetsplats Örsundsbro vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH147/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen att bli en del av vårt team på Örsundsbro vårdcentral!

Vi söker dig som är sjuksköterska som har engagemang och drivkraft för att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder ett vikariat under 1 år med start under våren 2023 eller enligt överenskommelse.
Hos oss satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att arbeta som mottagningssköterska med arbetsuppgifter såsom mottagning, telefonrådgivning, chatt och tidsbokning. Örsundsbro vårdcentral kommer tidigt gå in i tjänsten 1177 Direkt där invånarna kan chatta med vårdpersonalen direkt. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av primärvård, vårdsystem, telefonrådgivning samt triagering ses som meriterande. Som person är du positiv, lösningsorienterad, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har ett driv och nytänk samt en vilja till att bidra och förbättra och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen. 

Vår verksamhet

Vi är den lilla vårdcentralen med de stora individuella möjligheterna! Vi finns i fina lokaler och i vacker landsbygd mellan Uppsala och Enköping med parkeringsplatser precis utanför vårdcentralen. Här jobbar alla professioner nära varandra för att ge den bästa vården för patienten och du kan nu bli en i vårt team. Vi är 20 medarbetare som tillsammans jobbar kring patientens bästa, vi värnar om en god, stimulerande arbetsmiljö med personliga lösningar. Vårdcentralen är en central viktig plats för befolkningen, vilket gör vårt jobb extra värdefullt. För oss är det viktigt med kontinuerlig kompetensutveckling, möjligheter att som personal vara delaktiga i beslut, i både stora som små. 

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Lunderbye på elisabeth.lunderbye@regionuppsala.se om du vill veta mer om verksamheten och arbetet.

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Välkommen med din ansökan senast 9:e april.

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.