Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-04-09
Arbetsplats Enköpings husläkarcentrum
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH144/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Enköpings husläkarcentrum!

Vi söker dig som är sjuksköterska som vill utvecklas tillsammans med oss och ha ett arbete som både är varierat och stimulerande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100 procent med tillträde 1:a juni, eller enligt överenskommelse.  

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om förmånerna här.
Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska kommer du att ha ett varierat arbete. Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska på vårdcentral som att t.ex. bedöma/hjälpa patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet i planerad mottagning eller drop-in. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner.

Hos oss arbetar du i nära samarbete med övriga professioner och har i uppdraget också samarbete med vår filial i Fjärdhundra.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av primärvård, vårdsystem, telefonrådgivning och triagering. För arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten med patienten i fokus. Körkort är ett krav, då hembesök kan förekomma i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa och ligger centralt i anslutning till Lasarettet i Enköping. Till verksamheten hör även vår filial i Fjärdhundra. Vårdcentralen har tillsammans med filialen cirka 11 500 listade patienter. Vi är cirka 50 medarbetare som arbetar tillsammans. Vi har ett bra utbyte med lasarettet och i anslutning till oss finns en jourmottagning. Våra patienter kommer från både tätort och omkringliggande landsbygd.

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Alexandra Källman, alexandra.kallman@regionuppsala.se eller telefon 0171-418381 alternativt verksamhetschef Vika Sollfors, vika.sollfors@regionuppsala.se eller telefon 0171-418310.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 9:e april I din ansökan bifogar du kopia på yrkeslegitimation och andra relevanta bilagor som styrker dina erfarenheter och meriter.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.