Sjuksköterska till akutvårdsavdelning 30C

Sista ansökningsdag 2023-05-31
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS376/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På akutvårdsavdelning 30C (AVA) vårdar vi främst patienter med internmedicinsk diagnos, till oss kommer patienter med bröstsmärta, hjärtarytmier, hjärtsvikt, infektioner, diabetes, lungembolier och ventromboser. Vårdtiderna är relativt korta, vilket innebär ett högt in- och utflöde av patienter som måste planeras och koordineras.  
Vi har varit en snabbt växande vårdavdelning och är nu en av sjukhuset största. Vi har en stor arbetsgrupp bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, apotekare och andra hälsoprofessioner. Vi har även personal med specialfunktion så som utskrivnings- och utbildningssjuksköterska. Detta skapar goda förutsättningar för att DU som medarbetare hos oss ska få tid och möjlighet at utföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet. Vår gemensamma erfarenhet och olika idéer till lösningar har varit nyckeln till vår framgång. 

För oss är det av stor vikt att DU får utmaningar och utvecklas i din roll som sjuksköterska, därför är utbildning och individuell kompetensutveckling något som vi lägger fokus på. Vi tror på och tillämpar ett närvarande och coachande ledarskap och att du som sjuksköterska ska kunna känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi har tillåtande arbetsklimat, med högt i tak och där vi arbetar i team. För oss är DU viktig.  

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss på AVA arbetar du med omvårdnad och behandling av den akut sjuka patienten. Vi arbetar i team bestående av sjuksköterska och undersköterska i nära samarbete med läkare och tillsammans tar vi ansvar för det akuta omhändertagandet av patienten. 

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och meriterande är om du har minst två års erfarenhet av akutsjukvård eller motsvarande. Vi ser gärna att du är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård. 

Hälso- och sjukvården bygger på respekt för människovärdet. Alla människor har lika värde och samma rätt till vård oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället. Vi förutsätter att du som medarbetare hos oss delar dessa värderingar. 

Din kompetens

 

  • Du är målmedveten, positiv, flexibel, och gillar utmaningar  
  • Du är handlingskraftig och har lätt för att ställa om i akuta situationer  
  • Du är tillmötesgående, trivs med att arbeta i team och vill ständigt förbättra och utveckla avdelningen  
  • Du sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete

 

Vi erbjuder

På AVA har vi ett fåtal vakanta tjänster att erbjuda och tillsättning sker löpande under rekryteringsprocessen. Vi erbjuder tillsvidareanställning alternativt ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Anställningsform bestäms i samråd med DIG. Vi tillämpar rotationstjänstgöring.  Vi ser fram emot din ansökan! 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Carina Vennström 018-617 10 87, carina.vennstrom@akademiska.se 
Biträdande avdelningschef Ulrika Eriksson 018-617 27 35, ulrika.a.eriksson@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Viktor Knaust 018-617 50 96, viktor.knaust@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Fanny Löfgren 018-617 08 76, fanny.linnea.fallemark.lofgren@akademiska.se  
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00  

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan! 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.