Biträdande Arbetsledare på Specialisttandvården Kaniken

Sista ansökningsdag 2023-06-09
Arbetsplats Specialisttandvården Kaniken
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV47/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Uppsala län är ett av Sveriges snabbast växande län med goda kommunikationer och närhet till Arlanda. Folktandvården har ca 550 anställda på 25 kliniker med tillgång till alla specialiteter. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.

Vår verksamhet

Hos oss på Specialisttandvården Kaniken är vi drygt 50 anställda som arbetar i ljusa och fina lokaler centralt i Uppsala. Vi bedriver högt specialiserad tandvård och samarbetar även med sjukvården. På Specialisttandvården Kaniken är enheterna för endodonti, oral protetik, bettfysiologi och parodontologi samlokaliserade i en klinik med gemensam klinikledning. På kliniken har vi den senaste tekniken och har förutom panoramaröntgen, CBCT även dental scanner och mikroskop.

Ditt uppdrag

Vi lägger stor vikt vid din personlighet liksom vid din kliniska och administrativa förmåga. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor. Du är en nyfiken person som också är öppen för nya utmaningar och intresserad av vidareutveckling inom ditt yrke och ledarskap. Arbetet kräver att du kan ta eget ansvar, har helhetssyn och tar egna initiativ. Som biträdande arbetsledare ingår du i klinikledningen tillsammans med arbetsledaren och verksamhetschefen. I klinikledningen är chef och arbetsledare ansvariga för den löpande verksamheten på kliniken, du kommer vara delaktig i att hantera schemaläggning, fakturahantering, beställningar, kontakt med leverantörer och personalfrågor såsom arbetsmiljö, rekrytering samt vara delaktig i klinikens budgetarbete och verksamhetsplanering. Som biträdande arbetsledare sätter du också stor vikt vid att bibehålla vår goda arbetsmiljö och säkerställa hög kvalité i bemötandet och omhändertagandet av våra patienter. Du ingår även i ett nätverk där ett flertal klinikledningar gemensamt arbetar med verksamhetsfrågor.

Omfattningen av uppdraget är uppskattningsvis på 50% av en heltidstjänst, övrig tid arbetar medarbetaren med ordinarie arbetsuppgifter inom tandvård. Uppdragets tidsperiod är ett år inledningsvis, därefter kan uppdraget förlängas utifrån verksamhetens behov. Sista ansökningsdag är 2023-05-12. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi erbjuder

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd 
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, och våra
medarbetare ger oss toppbetyg. De värdesätter speciellt vårt fokus på kvalitet, vårt interna utbildningsprogram och möjligheterna till utveckling. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

Upplysningar:
Verksamhetschef Claes Svensson, 018-617 01 28
Arbetsledare Carina Forsberg, 018-611 72 77
HR-konsult Emma Hall, 018 -617 38 30
För Vision 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 9 juni.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län