Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2023-06-30
Arbetsplats Folktandvården Tierp
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV31/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker tandhygienist till vår trevliga klinik. Tierp är centralort i Norduppland och en växande region med goda kommunikationer med Upptåget till Uppsala och Gävle. Så långt det är möjligt anpassar vi arbetstider till tågtider. Ortstillägg utgår för tjänsten.

Vår verksamhet

På vår trivsamma klinik med 9 behandlingsrum är vi 26 anställda. Det är en engagerad personalgrupp som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden, vi har även en mycket välfungerande uppsökande äldretandvård.
Nytänkande- Kvalité-Hälsofrämjande- För alla är vår värdegrund.

Vi är idag 4 tandhygienister och söker nu en ny kollega till vårt team. Är du nyutexaminerad får du handledare och deltar i vårt adeptprogram.

Din kompetens

Vi lägger stor vikt vid din personlighet liksom vid din kliniska och pedagogiska förmåga. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor. Du är en nyfiken person som också är öppen för nya utmaningar och intresserad av ständig vidareutveckling inom ditt yrke. Arbetet kräver att du kan ta eget ansvar och egna initiativ. Assistans kan förekomma i undantagsfall men målet är att alla arbetar på spetsen av sin kompetens och att vården utförs enligt BEON, Bästa Effektivaste Omhändertagande Nivå.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Tjänsten är på heltid, men det är möjligt att arbeta deltid vid behov. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi kommer att läsa ansökningar och genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att söka. Välkommen till en trevlig och utvecklande arbetsplats!

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Sofia Andersson, 0293-204 14
Arbetsledare Ulrika Kjellsdotter 0293-20404
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 30/6.
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län