Arbetsledare

Sista ansökningsdag 2023-05-31
Arbetsplats Folktandvården Bålsta
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV53/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Drivs du av att skapa goda relationer och bidra till en hållbar verksamhet? Då är du välkommen att söka jobbet som arbetsledare på vår trivsamma klinik i Bålsta som kännetecknas av hög kompetens och god arbetsmiljö.

Vår verksamhet

Då vår nuvarande arbetsledare ska gå vidare till ett annat uppdrag söker vi nu arbetsledare till vår trevliga klinik i Bålsta. På kliniken arbetar idag 25 medarbetare tillsammans med klinikledningen. Medarbetargruppen i Bålsta kännetecknas av hög kompetens, ett stort engagemang och ett mycket trevligt arbetsklimat. Kliniken ligger centralt i Bålsta och det tar 5 minuter att gå hit från tåg/buss stationen.

Ditt uppdrag

Tillsammans med verksamhetschefen utgör du klinikens ledning. Du kommer i huvudsak att ansvara för att leda och fördela det dagliga arbetet på kliniken. Uppdraget som arbetsledare innefattar schemaplanering och personalfrågor såsom arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering, introduktion av nya medarbetare samt vara delaktig i klinikens budgetarbete och verksamhetsplanering. Det är ett omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du ingår även i ett nätverk där ett flertal klinikledningar gemensamt arbetar med verksamhetsfrågor.

Tjänsten förutsätter en mycket god förmåga att planera och genomföra en effektiv produktionsplanering och schemaläggning där alla resurser i form av personal och behandlingsrum används optimalt. Som arbetsledare sätter du också stor vikt vid att bibehålla vår goda arbetsmiljö och säkerställa hög kvalité i bemötandet och omhändertagandet av våra patienter. Vår vision är Folktandvården – ditt bästa val, och vi arbetar kontinuerligt för att både patienter och personal ska känna det.

Är du den vi söker?

Jobbet som arbetsledare stimulerar dig som uppskattar administrativa arbetsuppgifter, har en mycket god organisations- och kommunikationsförmåga samt är lyhörd i kontakten med andra människor. Vi förutsätter att du har ett stort engagemang, en stark vilja att utveckla samt förmåga att skapa goda relationer. Du ser möjligheter i förändring och kan anpassa dig till ändrade omständigheter och har ett ledarskap som främjar gott bemötande, god tillgänglighet och säkerhet. 

Du som söker har en odontologisk utbildning och minst två års arbetslivserfarenhet inom tandvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap. Vi erbjuder en tillsvidareanställning inom ditt tandvårdsyrke med ett tidsbegränsat förordnande som arbetsledare. 

Vi söker dig 

  • med personlig mognad - du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella.
  • som är självgående - du tar ansvar för din uppgift, är strukturerad och driver dina processer.
  • som är strukturerad - du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt

 

Vi erbjuder

Vi värderar och erbjuder en god arbetsmiljö med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter. Uppdraget som arbetsledare innebär ett visstidsförordnande som chef med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde sker enligt överenskommelse. Som ledare hos oss får du även ta del av Region Uppsalas chefsutvecklingsprogram. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Jenny Boquist, tel 076-496 35 14
HR-partner Josefin Schützer tel 018-611 87 48
För TT Isabel Brundin, 070 -508 13 10
För Vision Jonas Wärnsberg, 018-611 21 91
För SRAT Monika Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden. Tillträde sker enligt överenskommelse. Sista dag för ansökan är 31 maj.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län