Objektspecialist

Sista ansökningsdag 2023-06-02
Arbetsplats Systemförvaltning ekonomi och inköp
Förvaltning Regionkontoret
Referensnummer RK61/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Trivs du med att vara i ständig förändring och att resan är själva målet? Vill du vara med och driva utvecklingen av de system som förvaltas inom Ekonomiobjektet? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en Objektspecialist till gruppen Systemförvaltning ekonomi- och inköp!

Vår verksamhet

Systemförvaltningsgruppens huvudsakliga uppgift är att förvalta och bidra till utvecklingen av Region Uppsalas ekonomi- och inköpssystem och dess applikationer, liksom att ge stöd och rådgivning till verksamheten i systemfrågor. Vi arbetar enligt förvaltningsmodellen pm3 och Objektledare för ekonomiobjektet är också chef för gruppen.

Ditt uppdrag

Som objektspecialist kommer att tillhöra Systemförvaltargruppen och arbeta med bland annat:

- Delta i den interna organisationens arbete med framtida utvecklingsplaner/nya lösningar
- Samordna och leda mindre utvecklingsprojekt
- Utveckla och ansvara för integrationer/kopplingar mot andra system
- Övervaka, felsöka och supportera befintliga lösningar
- Testa och kontrollera systemen vid uppdateringar
- Testa och driftsätta nya moduler och funktioner i systemen
- Kommunicera med interna och externa driftorganisationer

Dina kvalifikationer

För tjänsten krävs eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, IT, Systemförvaltning eller för tjänsten motsvarande relevant utbildning.

Vi söker dig med goda kunskaper kring e-handel/inköp, redovisningskunskap samt erfarenhet av att arbeta med komplexa system, databaser och integrationslösningar.
Du är van vid projektarbete, har erfarenhet av SQL samt minst 5 års sammanhängande arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ingår i denna tjänst.

Det är meriterande om du har förståelse för ekonomiska processer och flöden, erfarenhet av Unit4 ERP (Agresso), samt mycket goda kunskaper i SQL.

Din kompetens

Du lockas av möjligheten att i en internkonsultativ roll få arbeta med en kombination av förvaltning och utveckling. Du har en god analytisk förmåga, sätter dig in i komplexa sammanhang där du har förmågan att se helheterna och trivs med att bygga upp och bibehålla goda relationer. Du har förmågan att prata teknik och tekniklösningar på ett pedagogiskt sätt med dina kontakter i beställarorganisationen. Du är självgående och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidaretjänst på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra, så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi erbjuder också våra medarbetare en flexibel arbetsplats, med möjlighet att arbeta delvis på distans utifrån överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Ingela Andersson Marklund, Chef Systemförvaltning ekonomi och inköp /OL Ekonomiobjektet, 018-611 60 80.
Fackliga representanter: Vision - Christianne Simson, 018-611 32 51. SACO - Leif Sandberg, 0706-741088. Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Regionkontoret

Regionkontoret är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På Regionkontoret finns avdelningen för ekonomi och styrning, avdelningen för regional utveckling, digitaliseringsavdelningen, forsknings- och innovationsavdelningen, HR-avdelningen, hälso- och sjukvårdsavdelningen, kommunikationsavdelningen samt regiondirektörens stab.

Regionkontoret har cirka 550 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!