Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2023-05-31
Arbetsplats Stenhagens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH216/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du distriktsläkare och söker nytt uppdrag? Välkommen till Stenhagens vårdcentral!

Vi söker dig som distriktsläkare som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss då vi nyligen blivit en egen vårdcentral. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då vi är i full gång att bygga upp och ut vår verksamhet ser vi gärna att du startar under hösten 2023.

Ditt uppdrag

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en allmänspecialist inom primärvården. Vi har möjlighet att erbjuda dig en arbetsplats med ett omväxlande arbete, där mottagningsarbete, digitalvård, hembesök i mobil verksamhet, administrativt arbete hemifrån, SÄBO och BVC ingår, bara för att nämna några områden. 

Vi är en verksamhet som vill ligga i framkant, och du kommer ha stora möjligheter att vara med och utveckla morgondagens arbetssätt inom vår verksamhet. Vi söker därför dig som vill tänka nytt, vågar ta ett helhetsgrepp och vill göra skillnad. Tillsammans är du med och utvecklar verksamheten tillsammans med oss andra på Stenhagens vårdcentral!

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. Förutom att du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket är det en fördel om du har ytterligare språklig bakgrund. Din vilja att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare på vårdcentralen kommer du att få nytta av hos oss.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga, uppskattar teamarbete och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt och van att ta egna initiativ och eget ansvar. 

Vår verksamhet

Då Stenhagen är en expansiv stadsdel med ett upptagningsområde på ca 6000 personer har efterfrågan av en egen vårdcentral och dess utbud föranlett att tidigare filial Stenhagen nu omorganiseras till en vårdcentral. 
Här jobbar idag flera professioner och ambitionen är att nu växa till en verksamhet som representerar alla yrkesområden inom vårdcentrals uppdraget.

Då Stenhagen är en växande arbetsplats kommer du få utlopp för dina nya idéer och din erfarenhet.
Här får du vara med i att förbättra patientflöden, vara en naturlig del i utvecklingsarbetet och bidra till förbättringsarbeten.

Stenhagen vårdcentral  tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö och förmåner som gör skillnad (läs om förmånerna här).

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ulrika Widerholm, ulrika.widerholm@regionuppsala.se

Du når fackliga representanter via Region Uppsalas växel tel. 018-611 00 00.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV,  och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 31:a maj. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.