Medicinsk sekreterare till teamet vårddokumentation

Sista ansökningsdag 2023-06-06
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministration
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS697/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du kunna vara med och påverka framtidens sjukvård?

Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du bli en i vårt multiprofessionella team, som kommer att bestå av vårdutvecklare, hälsoinformatiker, vårdsystemsamordnare, medicinsk sekreterare och läkare, och vara med att utveckla vårddokumentation och kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Akademiska sjukhuset?

Vi erbjuder dig

 

  • En tillsvidare anställning på heltid med lön och tillträdesdag efter överenskommelse
  • Möjligheten att bli en del av ett positivt team som arbetar tillsammans för patientens bästa
  • Ett samarbete med kollegor som har mångårig erfarenhet och kompetens inom området
  • En stimulerande arbetsmiljö där vi lägger stor vikt vid kvalitets- och kompetensutveckling för både verksamheten och för dig
  • Chansen att få starta och fullfölja ett projekt från ”ax till limpa” för att möjliggöra datadriven vård och forskning med kvalitet
  • Friskvårdsbidrag på 2500 kr årligen som bl.a. kan nyttjas till våra fina personalgym, Friskhuset
  • Hos oss får du förmåner som gör skillnad,läs om förmånerna här.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig att få jobba i ett kompetent team i ett för Akademiska sjukhuset mycket viktigt område, för att utveckla, förbättra och förenkla arbetet med vårddokumentation i journalsystemet Cosmic. Uppdraget innebär att införa ny funktionalitet i Cosmic i nära samarbete med verksamheten. Det innefattar arbete med styrande dokument och arbetsrutiner, journalstruktur och utbildning i Cosmics alla delar - utbildningsprogram, vårddokumentation samt taligenkänning. Uppdraget innebär även ett nära samarbete och koppling till andra projekt/uppdrag och verksamheter.

Kvalifikationer

För att lyckas i arbetet krävs att du har intresse av förbättringsarbete och god förmåga att lyssna och kommunicera. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är nödvändigt för uppdraget. Vidare har du lätt att lära och är strukturerad. Du vill utveckla och är drivande samt redo att utveckla vården inom vårddokumentation för våra patienters bästa.

Du har god pedagogisk förmåga som är anpassad utifrån användarens kunskap och behov samt är bra på att kommunicera och att identifiera och lösa problem. Du drivs av att utveckla, förbättra och har lätt att skapa förtroendefulla relationer. Du är självgående men trivs också att vara en del av ett team. Tjänsten ställer stora krav på samarbete med många olika parter inom och utanför sjukhuset och personliga egenskaper är av avgörande betydelse.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med några års erfarenhet i yrket. Du har stor erfarenhet i journalsystemet Cosmic inom såväl öppen- som slutenvård och kan hantera Cosmics olika funktionaliteter. Det är en merit om du har arbetat med utvecklingsarbete i någon form nära verksamheten i ett team.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information

Frida Antesson, administrativ direktör, 018-611 57 45
Anna Sundequist Steen, chef vårdsystemstödsenheten, 018-611 21 89
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 018-611 00 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan, dock senast 6 juni 2023. Intervjuer sker löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.