Sjuksköterska till psykiatrimottagning för unga vuxna

Sista ansökningsdag 2023-06-04
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS702/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Psykiatrimottagning för unga Vuxna erbjuder högspecialiserad vård för patienter inom specialistpsykiatrin på Akademiska sjukhuset. Våra lokaler ligger centralt på Kungsgatan 38. Vår målgrupp är personer mellan 18–25 år som bedömts uppfylla kriterier för bipolär sjukdom, depression, ångestsyndrom, personlighetssyndrom och neuropsykiatriska funktionshinder. På mottagningen arbetar vi i tvärprofessionella team. Dina kollegor blir sjuksköterskor, skötare, kuratorer, läkare, psykologer och sekreterare.  

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill arbeta med patienten i centrum i ett självständigt arbete för att främja hälsa. Som specialistsjuksköterska hos oss arbetar du främst med:
- Psykoedukation
- Suicidprevention
- Läkemedelsuppföljning
- Rådgivning
- Hälsobefrämjande arbete

Arbetet är framförallt självständigt med egna individuella patientkontakter, även gruppinsatser kan förekomma. Du kommer vara med och utveckla och följa upp arbetet på mottagningen. Då vi ingår i universitetssjukhuset har vi studenter hos oss regelbundet samt delaktighet i klinisk forskning. Handledning och professionsmöten är instrument för kvalitetssäkring.

Vi önskar dig välkommen till ett omväxlande, stimulerande och ansvarsfullt arbete i en erfaren och kompetent arbetsgrupp.

Dina kvalifikationer

Du som söker är specialistsjuksköterska eller studerar till specialistsjuksköterska inom psykiatri. Det är meriterande med erfarenhet från heldygnsvård samt arbete med patienter inom det affektiva området. 

Din kompetens

Som person är du trygg, stabil och öppen. Du har god självkännedom, förmåga att reflektera och tycker om att arbeta i team. I ditt arbete är du lösningsfokuserad och patientorienterat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Inför anställningen kommer utdrag att göras från misstanke- och belastningsregister.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Patrik Molarin, 018-611 24 18
Biträdande avdelningschef Linn Ottisdotter, 018-617 58 45
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden och tjänsten kan därför tillsättas innan datum för sista ansökning passerat, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.