Vill du arbeta som medicinsk sekreterare på Akademiska sjukhuset?

Sista ansökningsdag 2023-06-30
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministration
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS706/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

När du arbetar i VAS arbetar du på ett av Sveriges största universitetssjukhus med hög kompetens, specialistsjukvård, valmöjligheter och en enorm bredd. Vi är ledande i Sverige i diagnosklassificering och arbetar utifrån Uppsalamodellen. Vi samarbetar med YH-utbildningar för medicinska sekreterare och är med och påverkar utbildningen för våra framtida kollegor.

Ditt uppdrag

Som medicinsk sekreterare hos oss är arbetsuppgifterna varierande med fokus på vårdadministration. Du arbetar verksamhetsnära tillsammans med medicinska sekreterare och övriga professioner inom Akademiska sjukhuset.

Dina kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av diagnosklassificering.

Din kompetens

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. I pressade situationer är du lugn och kontrollerad och fokuserar på rätt saker. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörig­het påverkar dig själv och andra. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi värdesätter att du på eget initiativ underhåller din specialistkunskap och trivs med att vara en kunskapsresurs för andra.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning, ett vikariat eller visstidsanställning, se under respektive tjänst. Här hittar du information om våra lediga tjänster. Vid anställning på våra akutmottagningar är arbetstiderna är förlagda till dag och kväll, vardag/helg, alternativt nattjänstgöring vardag/helg.

Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.  Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Mer om oss finns att läsa på vår hemsida, välkommen dit! Vårdadministrativ service

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till:
Brita Kango, vårdadministrativ chef VAS, 018-612 23 98 eller brita.kango@akademiska.se
Caroline Eriksson Berlin, vårdadministrativ chef VAS, 018-612 23 97 eller caroline.eriksson.berlin@akademiska.se
Fackliga kontaktpersoner Vision: Maria Stuxgren, 018-611 31 09, eller maria.stuxgren@akademiska.se, Maria Ahlgren, 018-611 93 67, eller maria.ahlgren@akademiska.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken ovan. Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.