Optiker/sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-06-30
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS711/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Ögonmottagningen är en av sjukhusets största mottagningar med cirka 45 000 besökare per år. Trots det stora patientflödet har vi en trivsam arbetsplats och vi som jobbar här är ett härligt gäng. Nu söker vi nya medarbetare som vill vara med och utveckla vår mottagningsverksamhet. Vi arbetar bekväm arbetstid, måndag till fredag.

Ditt uppdrag

Som medarbetare på ögonmottagningen kommer du att få ett omväxlande arbete med bl.a. synfält, OCT, ögonbottenfotografering, bildbedömning, förberedelser till olika läkarundersökningar och akutmottagning på dagtid. Du kommer även att få ansvara för egna mottagningar som t.ex tryckkontroller, byte av bandagelinser och körkortskontroller för diabetiker. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på kompetens hos den sökande.

Dina kvalifikationer

Du som söker ska vara sjuksköterska med klinisk erfarenhet alternativt optiker. Som anställd sjuksköterska finns möjlighet att vidareutbilda sig till ögonsjuksköterska inom tjänsten. Är du optiker med magisterexamen finns möjlighet att utbilda sig till ortoptist. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och tycker att höga patientflöden är en spännande och rolig utmaning.

Din kompetens

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Har du tidigare arbetet på ögonklinik och/eller är optiker med magisterexamen eller är ögonsjuksköterska är det meriterande.  Arbetet kräver att du har ett gott bemötande, är strukturerad och kan arbeta självständigt samt tillsammans med andra i ett växlande tempo. Ett gott medarbetarskap är en självklarhet hos oss.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid eller deltid med placering på ögonmottagningen Akademiska sjukhuset. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Stefan Wamala Larsson 018-617 46 07
Facklig kontaktperson SACO nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning av tjänsten kan därför komma att ske under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.