Logoped med intresse för hjärnskaderehabilitering

Sista ansökningsdag 2023-06-07
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS713/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum består av tre sektioner: hälsoprofessioner, smärtcentrum och rehabiliteringsmedicin. Samtliga sektioner kännetecknas av välfungerande interprofessionellt samarbete, något vi är mycket stolta över. Vi har specialistkunskaper inom rehabilitering och smärta. Som en del i detta ligger ett stort fokus på forskning och framsteg, både inom och utanför sjukhuset. Som medarbetare är du en viktig del när det gäller att utveckla och driva verksamheten framåt.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill jobba i vårt hjärnskadeteam med skickliga teamkollegor och utmanande patienter. Du kommer att jobba självständigt i din yrkesroll med bra stöttning från ditt team. I specialistrehabiliteringens hjärnskadeteam utreds och behandlas patienter med neurologiska sjukdomar, förvärvade hjärnskador samt ryggmärgsskador. Det finns ytterligare en logopedkollega i hjärnskadeteamet. Vi har öppet måndag till fredag, dagtid.

Den största patientgruppen i teamet är personer med stroke. Logopedens insats består av bedömningar och behandlingsinsatser av patientens svälj-, tal och språkliga förmåga. Tillsammans med teamet och patienten planeras sedan efterkommande rehabilitering sett ur logopediskt perspektiv.

Grunden för vårt arbetssätt är teamsamarbete där vi arbetar personcentrerat kring patienten för att tillgodose en professionell vård och rehabilitering. Du blir en del av ett skickligt team där du står för det logopediska perspektivet. Inom verksamheten ingår utvecklingsarbeten som en självklar del.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Erfarenhet av vår patientgrupp eller tidigare arbete med rehabilitering är meriterande. Har du erfarenhet och intresse av att arbeta i multiprofessionella team ser vi det som en mycket stor fördel.

Din kompetens

Du är lösningsfokuserad och har en förmåga att prioritera samt gillar att ha struktur bland dina olika arbetsuppgifter. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på 75%, med start enligt överenskommelse och fram till och med 2023-12-31.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Karin Cloud Mildton, 018-617 37 26
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.