Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-06-02
Arbetsplats Flogsta Vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH236/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Välkommen till oss på Flogsta vårdcentral!

Vi söker en ny kollega till vårat team på Flogsta vårdcentral då en av våra sjuksköterskor kommer att läsa till distriktssköterska. Vi erbjuder ett vikariat på heltid under ett års tid med god chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha ett varierat arbete. Det handlar bland annat om att bedöma och hjälpa patienter i telefonrådgivningen, och 1177 men även i det direkta mötet i planerad mottagning. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete som sjuksköterska inom primärvård. Tidigare arbete som Astma/KOL- eller hjärtsviktssköterska är meriterande.

Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du är tydlig i din kommunikation och kan lätt skapa kontakt med både patienter, anhöriga och kollegor.

Vår verksamhet

Flogsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. För tillfället är Flogsta vårdcentral belägen i Samariterhemmet mitt i Uppsala men planeras att slås ihop med Kungsgärdets vårdcentral med placering på Kungsgärdets center. Det kommer innebära en positiv utvidgning av uppdraget och en möjlighet till samlokalisering av vårdcentralsresurser samt att du som medarbetare kommer ingå i ett större kollegialt sammanhang med alla fördelar det innebär. Hos oss har vi ett gott kollegialt samarbete och månar om ett öppet arbetsklimat.

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Ida Salo, e-post ida.salo@regionuppsala.se eller tel. 072-1475917.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha din ansökan senast 2 juni.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa