Psykolog

Sista ansökningsdag 2023-06-04
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE52/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinmottagningen har ett brett utbud av specialistfunktioner som behandlar bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, endokrina sjukdomar och tumörsjukdomar. Omtanke, trygghet och arbetsglädje genomsyrar vår vardag såväl vid patientmöten som mellan kollegor.

Ditt uppdrag

Du kommer att ansvara för det beteendemediciniska arbetet på mottagningen. Du gör bedömningar och utför psykologisk behandling, där den vanligaste problematiken är ångest och depression. Du deltar i olika former av föreläsningar riktade mot patientgrupper samt erbjuder stresshantering för kardiologpatienter. Nära och gott samarbete med övriga professioner är viktigt och något som prioriteras.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Du är van att göra självständiga bedömningar av patienter, erfarenhet från till exempel primärvård eller öppenvårdsmottagningar är meriterande. Du har ett intresse av att integrera somatisk och psykologisk problematik i dina bedömningar och behandlingar. Har du tidigare erfarenhet eller eget intresse av att arbeta med patienter med hjärtproblem eller diabetes är det positivt. Du trivs med självständigt arbete och har god förmåga att samarbeta med andra professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, 20%. Tillträde efter överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Catharina Landstedt, avdelningschef medicinmottagningen 0171-41 81 84
Facklig företrädare nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.