Hjärtmottagningen söker pacemakerassistent

Sista ansökningsdag 2023-06-19
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS704/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Hjärtmottagningen är en trevlig arbetsplats som tillhör verksamhetsområdet Hjärt-Lungmedicin och Klinisk fysiologi. Till denna mottagning kommer Hjärtsektionens patienter på öppenvårdsbesök hos läkare eller sjuksköterska. Till mottagningen hör även Hjärtsektionens forskningssjuksköterskor.

Hjärtsektionen har två avdelningar, en för akutsjukvård, 50G och en för elektiv vård, 50F. Vi har två lab, PCI-lab där vi gör kranskärlsröntgen, PCI, hjärtkaterisering m.m. och Arytmilab där ablationer och pacemakerinläggning utförs.

Ditt uppdrag

Som pacemakerassistent ansvarar du, tillsammans med tre stycken ytterligare pacemakerassistenter, för att ha patientmottagning där du kontrollerar och ev. omprogrammerar patienternas pacemakrar. Ett stort uppdrag är också att gå runt på sjukhuset för att omprogrammera patienters pacemakrar inför och efter operationer/behandlingar. Du kommer även arbeta med att bevaka larm på övervakning, Hemmonitorering, som patienter har i sina hem.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker med några års erfarenhet av hjärtsjukvård och som vill arbeta både med patienter och medicinteknisk utrustning.

Din kompetens

Du behöver vara flexibel, ha stort patientfokus och god förmåga att arbeta självständigt. Då vi är en liten grupp som arbetar tillsammans lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidaretjänst med grundomfattning 50 procent. Arbetstiden är helgfria vardagar måndag – fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten går bra att kombinera med annat arbete på hjärtsektionen eller annan del inom verksamhetsområdet.

Upplärningen för denna tjänst pågår under en längre tid och är individuellt anpassad utifrån tidigare kunskap och erfarenhet inom ämnet. Pacemakerföretagen erbjuder även externa utbildningar inom sitt område.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Josefin Spengler 018-612 23 91
Facklig representant Yvonne Björkman 018-611 27 37

Här kan du även läsa mer om hur det är att arbeta på hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi
Arbeta på hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi | Akademiska

Vill du jobba med oss?

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.