Psykolog

Sista ansökningsdag 2023-05-28
Arbetsplats Stenhagens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH202/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Psykolog till Stenhagens Vårdcentral!

Vi söker nu dig som är psykolog och intresserad av att komma till vårt team på Stenhagens nyöppnade vårdcentral! Vi erbjuder just nu en tillsvidareanställning på 50- 80% med tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmånspaket via vårt kollektivavtal. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag

Arbetsområdet är psykisk ohälsa som inte kräver psykiatrins resurser. Du arbetar självständigt med vuxna personer från 18 år och uppåt. Du arbetar och samverkar tvärprofessionellt med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen. Arbetet innebär framförallt psykologisk rådgivning, bedömning och behandling, individuellt och i grupp. Du kommer jobba med fysiska besök samt digitala hemifrån. Handledning och fortbildningsuppdrag av annan personal kan förekomma.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet från arbetet i primärvård och kompetens inom KBT och/eller PDT. Vi vill att du har erfarenhet av diagnostik och att du arbetar utifrån evidensbaserade metoder.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, vilket för oss betyder att du vill bidra till ett gott arbetsklimat genom att vara positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. 

Vår verksamhet

Stenhagen är en expansiv stadsdel, där vårdcentralen är en viktig del i området. Vårdcentralen växer och står i framkant för den nytänkande vården. Här jobbar idag flera professioner och ambitionen är att nu växa till en verksamhet som representerar alla yrkesområden inom vårdcentrals uppdraget.

Då Stenhagen är en växande arbetsplats kommer du få utlopp för dina nya idéer och din erfarenhet.
Här får du vara med i att förbättra patientflöden, vara en naturlig del i utvecklingsarbetet och bidra till förbättringsarbeten. Du får en varierande arbetsmiljö där du möter patienterna på gymmet, ute, i hemmet eller digitalt.

Stenhagen vårdcentral  tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö och förmåner som gör skillnad. 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta verksamhetschef Ulrika Widerholm, ulrika.widerholm@regionuppsala.se

Du når fackliga representanter via Region Uppsalas växel tel. 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, senast 28:a maj då intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.