Sjuksköterska till ortopedmottagningen

Sista ansökningsdag 2023-09-30
Arbetsplats Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS724/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Inom verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi undersöker, vårdar och opererar vi patienter med sjukdomar, skador och smärta i rörelseapparaten. Vi bedriver akut och planerad kirurgi med högspecialiserad vård/operation och baskirurgi inom: handkirurgi, fraktur-, protes-, skulder-knä-, fot-, ryggkirurgi och barnortopedi.

På ortopedmottagningen behandlar vi patienter från trauma-, protes-, fot, skuldra-knä- och ryggsektionen. Till oss kommer patienter för bland annat läkarbesök, gipsbehandlingar, sjuksköterskemottagning, sårmottagningar och för att träffa fysioterapeut.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på ortopedmottagningen arbetar du med sedvanligt mottagningsarbete så som sjuksköterskemottagning, telefonrådgivning och 1177. Vid en sjuksköterskemottagning har du egna patienter och arbetar självständigt, arbetsuppgifterna består bland annat av sårvård, venprovtagning, antibiotikabehandling och planering av patienternas fortsatta vård. Vid telefonrådgivning och 1177 representerar du mottagningen och handlägger patientärenden. Exempel på patientärenden är bland annat rådgivning eller receptförnyelse.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse av ortopedi. Har du därtill erfarenhet av ortopedi eller annan mottagningsverksamhet är det meriterande.

Din kompetens

Vi söker dig som arbetar självständigt och är van att ta ansvar och driva dina egna processer. Du kan arbeta väl tillsammans med andra och är lyhörd. Du är lösningsorientera och driver dina processer framåt på ett konstruktivt sätt. Hos oss behöver du kunna anpassa dig till förändrade omständigheter och ha en förmåga att kunna omprioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du lugn och strukturerad och fattar beslut med patienten i fokus.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på hel- eller deltid under en period på 12 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef George Foo, 018-611 50 51
Facklig företrädare Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.