Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-06-12
Arbetsplats Mobilt närvårdsteam
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH241/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Mobilt närvårdsteam söker en sjuksköterska med bred erfarenhet!

Är du sjuksköterska? Vill du känna att du gör skillnad och hinna med dina patienter? På Mobilt närvårdsteam kan vi erbjuda en trevlig arbetsmiljö där vi trivs och har roligt på jobbet. Vi jobbar i team tillsammans med läkare i patientens hem. Alla bidrar utifrån sin profession, vårt mål är trygga patienter. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag

Arbetet i Mobilt närvårdsteam skiljer sig från den reguljära primärvården och är en del i den Nära och effektiva vården, där vården kommer hem till patienterna. Vår devis för våra patienter är ”borta bra men hemma bäst” där du har nu möjlighet till ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik samt att du får möjlighet att äntligen fokusera på det patientnära arbetet.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk vård. Dina arbetsuppgifter består i att arbeta teambaserat tillsammans med läkare hemma hos patienter samt att ta emot och bedöma inkommande telefonsamtal. Den sjuksköterska som tar emot inkommande telefonsamtal ansvarar även för att fördela de mobila resurserna över länet.

Teamen arbetar gränslöst inom hela regionen, vilket innebär att du kommer att köra och färdas mycket bil. Det innebär att du behöver ha ett flexibelt tankesätt avseende när du tar dina raster. Utöver dessa arbetsuppgifter kan du få ett eller flera ansvarsområden. 

Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter arbetar vi aktivt med kontinuerlig utvärdering samt utveckling av verksamheten.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som person är du positiv, prestigelös och empatisk med förmågan att se patientens behov. B-körkort samt god körvana samtliga årstider är ett krav. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår verksamhet

Vi flyttar vården från sjukhusen till primärvården och ända hem till patienten. Genom vårt teams tidiga insatser i hemmet, att ge vård på rätt vårdnivå undviks onödiga inläggningar, besök och återinskrivningar till sjukhus. 

Mobilt närvårdsteam är en viktig del av Region Uppsalas vision ”Effektiv och Nära vård 2030” som har fokus på utvecklingen av den nära vården i länet.

Vill du veta mer?

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta verksamhetschef Mattias Taflin, tel. 018-611 71 72  eller mail: mattias.taflin@regionuppsala.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 12 juni 2023 men intervjuer sker fortlöpande och vi välkomnar därför din ansökan snarast möjligt! Bifoga utbildningsbevis, bevis om legitimation och andra relevanta bilagor.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa