Sjuksköterska till tarmterapimottagningen

Sista ansökningsdag 2023-07-31
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS733/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde kirurgi består av tre kirurgiska vårdavdelningar samt kärl-, transplantation- och kirurgmottagningen. Kirurgmottagningen besöks årligen av cirka 15 000 patienter. Här finns specialistmottagning för endokrinkirurgi, övre- och nedre bukkirurgi, kortvårdskirurgi samt en stor endoskopisk verksamhet.
På mottagningen jobbar undersköterskor, sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, stomisjuksköterskor och en sjuksköterska inom tarmterapi samt medicinska sekreterare. Patienter remitteras till mottagningen från hela landet och vi tar även emot konsultpatienter från egen och andra kliniker på Akademiska sjukhuset för undersökning och behandling.

Ditt uppdrag

Nu söker vi ytterligare en sjuksköterska till vår unika tarmterapimottagning där vi tar emot patienter med nedsatt tarmfunktion såsom analinkontinens, förstoppning och/eller tarmtömningsproblem. Behandlingen består av samtalsstöd, läkemedelstitrering, bäckenbottenträning med biofeedback, irrigation, tibialisstimulering och start/kontroll av sakralnervmodulering. Som sjuksköterska på tarmterapimottagningen arbetar du självständigt och driver samt planerar din mottagning. Din arbetsplats är placerad på kirurgmottagningen där du ingår i ett team tillsammans med stomiterapeuter och läkare. Patientgruppen är stor och området är ständigt under utveckling.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har arbetat några år inom yrket, gärna inom kirurgisk verksamhet. Det är meriterande om du är vidareutbildad inom uroterapi eller stomiterapi. Som person är du strukturerad och initiativtagande samt bidrar gärna till utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi erbjuder relevant utbildning och fortbildning inom området.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till vardagar. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Välkommen att höra av dig till oss

Avdelningschef Charlotta Marquardt, 018-611 45 42
Biträdande avdelningschef Emma Strandqvist, 018-617 15 77
Sjuksköterska inom tarmterapi: Ann-Chatrin Sonesson ann-chatrin.sonesson@akademiska.se 
Vårdförbundet via växeln 077-142 04 20

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 31 juli. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.