Undersköterska

Sista ansökningsdag 2023-06-14
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE135/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinavdelning 1 har 24 vårdplatser. Vi vårdar patienter med diagnos/er inom det internmedicinska området men vår huvudinriktning är mot kardiologi. Vi har 14 telemetriplatser för hjärtövervakning. Vi söker nu ytterligare undersköterskor som vill jobba med oss!

Ditt uppdrag

Hos oss får du en bred erfarenhet och möjlighet att utöva dina kunskaper vilket ger dig djupare kunskaper om internmedicinska tillstånd och behandlingar. Att vara undersköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Trivs du med ett högt arbetstempo, har en positiv inställning och vill ha en utvecklande vardag kommer du att trivas hos oss. På medicinavdelning 1 arbetar vi både med och för människor!

Dina kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård. Du är engagerad och vill vårda människor med akut behov av medicinsk behandling.

Din kompetens

Vi söker dig som är noggrann och lägger extra fokus på att skapa trygghet för patienten under vårdtiden. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande och har en positiv inställning.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde efter överenskommelse. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Hanna Wettermark 0171-41 85 22
Facklig representant för Kommunal nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS, viktig information om din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)  Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.