Nyexaminerad sjuksköterska till postoperativt utbildningsspår

Sista ansökningsdag 2023-06-30
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS737/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi har en långsiktig plan för dig

Välkommen att söka till vårt utbildningsspår inom verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård, där du som nyexaminerad sjuksköterska får möjlighet att inrikta dig mot postoperativ vård från starten av din karriär. Under din inskolningsperiod hos oss kommer du erbjudas rotation mellan våra fyra olika uppvakningsavdelningar, i kombination med att du är en del av KUÅ, kliniskt utvecklingsår.

Efter ditt första år i vår verksamhet fortsätter vi ge dig kompetensutveckling i form av föreläsningar och studiedagar inom det postoperativa spåret. Denna fortbildning ges av våra egna utbildningssjuksköterskor och anpassas efter dina behov. Du kommer också att få ta del av den helt nya och unika omvårdnadskursen Omvårdnad inom postoperativ och kirurgisk intermediärvård som innefattar 7,5 hp och läses på halvfart under 10 veckor. Kursen är den enda i sitt slag i Sverige och riktar sig till grundutbildade sjuksköterskor som vill ha ökad kompetens inom postoperativ vård och intermediärvård. Föreläsningar och övningar under kursen leds av specialistläkare och specialistsjuksköterskor från Akademiska sjukhuset.

Om du på sikt är intresserad av att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska så erbjuder Akademiska sjukhuset studielön inom intensivvård, operation och anestesi. 

Välkommen att börja din karriär hos oss! Mer information om vårt verksamhetsområde finner du här:
Jobba inom anestesi och operation | Akademiska

Postoperativ vård

Inom verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård finns idag fyra uppvakningsavdelningar som du under din inskolningsperiod kommer rotera emellan.

  • Postoperativa avdelningen 101F: vi tar emot patienter från kirurg- och ortopedoperation och under jourtid även från andra opererande kliniker. Vidare har vi ett nära samarbete med centralintensivvårdsavdelningen.
  • Uppvakningsavdelning ingång 95–96: vi tar emot patienter från operationer inom gynekologi, obstetrik, endokrin, urologi och colorektal.
  • Uppvakningsavdelning 79G: vi tar emot patienter från operationer inom oral, plastik och öron
  • Samariterhemmet: vi tar emot patienter från operationer med varierande kirurgisk diagnos.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är nyexaminerad sjuksköterska med ett intresse för perioperativ vård.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Aregash Tesfaldet 018-617 36 60, aregash.tesfaldet@akademiska.se
Facklig företrädare Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.