Distriktsläkare/ geriatriker

Sista ansökningsdag 2023-06-11
Arbetsplats Svartbäckens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH244/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Distriktsläkare/ geriatriker till SÄBO, Svartbäcksgården

Välkommen att söka tjänsten som distriktsläkare eller geriatriker på SÄBO, Svartbäcksgården via Svartbäckens vårdcentral. Det är en tillsvidaretjänst på 50% med tillträde i september. 

Hos Region Uppsala får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag

Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta för nöjda patienter och en bra arbetsmiljö, och som är intresserad av att utveckla vårduppdraget för gruppen 75 år och äldre med komplexa vårdbehov. Hos oss kommer du att arbeta mot SÄBO - Svartbäcksgården - som är ett korttidsboende med två avdelningar. Korttidsboendet ligger i anslutning till Svartbäckens Vårdcentral

Din kompetens

För denna tjänst söker vi dig som har specialistkompetens inom allmänmedicin alternativt geriatrik, med svensk legitimation och en god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten, och har både vana och ett självklart intresse av personcentrerad vård.

För detta uppdrag är det också viktigt att du har dokumenterat god kunskap om målgruppens riskfaktorer ur perspektiven förebyggande, behandlande och uppföljande, och att du har en stor drivkraft som blir synlig i din vilja att bidra till utveckling av verksamheten. Vidare ska du också besitta god kommunikationsförmåga och självklart ha ett gott bemötande mot både patienter och kollegor.

Vår verksamhet

Svartbäckens vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala och är en av länets största vårdcentraler med drygt 19 400 listade patienter. Vi ligger centralt i Uppsala och är 75 medarbetare där alla yrkesprofessioner inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Våra patienter är både unga och äldre som bor i området eller i omkringliggande landsbygd. Det gör vårt arbete både omväxlande och utvecklande. Till verksamheten hör även filialerna i Bälinge och Björklinge.

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Karin Gustafsson Norring, tel 018-617 40 38 eller karin.gustafsson.norring@regionuppsala.se.

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, tel 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 11 juni, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.