Måltidspersonal

Sista ansökningsdag 2023-06-11
Arbetsplats Närvårdsenheten i Tierp-Älvkarleby
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH105/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker måltidspersonal till sommaren på Närvårdsenheten Tierp Älvkarleby!

Nu har du möjlighet att vara sommarvikarie hos oss på den nya närvårdsenhet i Tierp.
Vi söker måltidspersonal för vikariat över sommaren, under veckorna 30 – 33, dagtid.

Ditt uppdrag

Som måltidsansvarig hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet, framför allt med dietisten, för att tillgodose patientens behov av vård och omvårdnad.

Arbetet består i att förbereda- och bereda patientmåltider i form av frukost, lunch, middag samt mellanmål och kvällsmål. Utöver detta ska avdelningsköket tas om hand om i form av diskhantering, beställning av livsmedel, städning mm. Du ansvarar också för att utföra egenkontroll för att säkerställa patientsäkerheten på olika områden så som bl.a. städning och temperaturmätning.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård där stor vikt läggs på att även patienten har en självklar delaktighet i planeringen av sin vård.

Din kompetens

Vi söker dig som är en noggrann person som brinner för service och människor.

Som person är du positiv, engagerad, prestigelös och empatisk med förmågan att se patientens behov och har god samarbetsförmåga med andra yrkeskompetenser.

Måltiden på enheten är en del av den medicinska behandlingen och en viktig patientsäkerhetsfråga. Som medarbetare på Närvårdsenheten behöver du därför ha kunskap, förståelse och intresse för patienters behov och önskemål under vårdtiden.

Vår verksamhet

Närvårdsenheten är en enheten med dygnet runt vård som startades upp 16/1 2023 och finns placerad i lokaler på Vårdcentrum Tierp, mellan Uppsala och Gävle, med goda pendlingsmöjligheter.

Uppstarten av verksamheten är inte fullskalig utan kommer succesivt utöka till ca 18 vårdplatser med kortare vårdtid och med anpassade in- och utskrivningsflöden. Avdelningens uppdrag är på primärvårdsnivå från 17 år och uppåt med inneliggande sjukvård som inte kräver sjukhusets specialistresurser. Det bedrivs även viss dagvård.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Therese Annas-Ljung therese.annas.ljung@regionuppsala.se, eller Gruppchef/Koordinator Nathalie Henriksson nathalie.henriksson@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast 11 juni 2023. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.