Projektledare

Sista ansökningsdag 2023-10-08
Arbetsplats Projektavdelningen
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU18/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Nu söker vi dig som vill projektleda Region Uppsalas spännande projekt och bidra till samhällsnytta.

Vår verksamhet

Våra projekt omfattar främst till- eller ombyggnation av sjukvårdsbyggnader i installationstäta miljöer. En av utmaningarna är att genomföra projekt samtidigt som en fungerande vårdverksamhet ska bedrivas parallellt. Här krävs samsyn, samarbete och problemlösning!
Du kommer att ingå i ett härligt gäng på projektavdelningen med chefer, projektledare, funktionsplanerare och stab.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare leder du byggprojekt med fokus på tekniska installationer från förstudie till slutbesiktning. Du ansvarar för att fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar följs. Du medverkar vid beredning av ärenden och framtagande av beslutsunderlag. Du driver dina projekt självständigt och samverkar med interna aktörer, konsulter, entreprenörer och myndigheter. Du bidrar med framtagande av kalkyler och andra underlag. Du planerar, följer upp och rapporterar. Mycket av ditt dagliga arbete är administrativt samt att arbeta inom vår projektprocess.

Dina kvalifikationer

Du har akademisk examen från högskola/universitet med inriktning bygg/ installationer /teknik eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren betraktar som likvärdig.
Du har flerårig erfarenhet av att leda projekt i installationstäta miljöer och mycket goda kunskaper i administration.

Meriterande är praktisk erfarenhet inom installationer eller som projektör inom området VVS eller el, projektekonomi och planering liksom om du är certifierad projektledare.

Du är en person med både vilja och vana att skapa goda relationer och hitta vägar för samarbete och samsyn genom kommunikation och information.
Du utmanas och stimuleras av komplexa verksamheter. Du arbetar strukturerat och målinriktat och har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du ser dokumentation som en nödvändighet för att leverera det förväntade projektresultatet.

Vi erbjuder

Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Vårt kontor finns inom Akademiska sjukhusets område i nyrenoverade historiska lokaler från 1800-talet.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Kontakta projektområdeschef Leif Haagensen, telefon 072-2041833
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här!

Vill du jobba med oss?

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan via länken nedan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt. Fastighet och service Region Uppsala är en viktig del i denna. Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan, vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig till oss. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och goda arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?