Sjuksköterska till medicinavdelning 1

Sista ansökningsdag 2023-09-30
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE131/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinavdelning 1 har 24 vårdplatser. Vi vårdar patienter med diagnoser inom det internmedicinska området med huvudinriktning mot kardiologi. Vi har 14 telemetriplatser för hjärtövervakning. Hos oss får du en bred erfarenhet och möjlighet att fördjupa dina kunskaper om internmedicinska tillstånd och behandlingar. Hos oss är det ofta ett stort patientflöde eftersom de flesta patienterna kommer in akut. Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdplatskoordinator. Som sjuksköterska jobbar du i team med undersköterska. Det finns läkare kopplade till teamet och målet är att varje sjuksköterska inte ska ha patientansvar för mer än 6 patienter. På avdelningen arbetar även en seniorsjuksköterska som fungerar som mentor för våra nya sjuksköterskor och en utskrivningssjuksköterska som sköter utskrivning och den sociala planeringen av patienter som är anslutna till kommunal omsorg.

Vi erbjuder strukturerad introduktion som planeras efter ditt behov och erfarenheter. Är du nyexaminerad sjuksköterska får du gå ”kliniskt utvecklingsår” som en del i din introduktion. Detta ger fördjupade kunskaper och förutsättningar till en god start i din nya yrkesroll som sjuksköterska. Utbildningen utgör 20% av din arbetstid första året med bibehållen lön.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har en positiv inställning. Det är viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och effektivt och har förmåga att kunna växla arbetstempo när det behövs. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde efter överenskommelse
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Hanna Wettermark, 0171-41 85 22
Facklig representant nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.