Studielön för röntgensjuksköterskestudenter T6

Sista ansökningsdag 2023-10-31
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1011/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Möjlighet att ansöka om studielön för arbete på Akademiska sjukhuset efter examen

Är du röntgensjuksköterskestudent och intresserad av att jobba på röntgen eller nuklearmedicin, Akademiska sjukhuset, när du har slutfört din utbildning och tagit examen som röntgensjuksköterska? Vi erbjuder dig som påbörjar termin 6 på röntgensjuksköterskeprogrammet och som väljer att påbörja din karriär hos oss efter avslutade studier, möjligheten att ansöka om studielön under din sista termin (termin 6). Både du som ska börja termin 6 till hösten 2023 och till våren 2024 kan söka.

Väx in i rollen

Som nyexaminerad röntgensjuksköterska hos oss på röntgen och nuklearmedicin kommer du få omväxlande arbetsuppgifter och en trygg och lärorik start i ditt nya yrke. Din introduktion hos oss blir individuellt anpassad och du kommer under din upplärning hos oss stöttas av erfarna kollegor.

Din kompetens

Du är röntgensjuksköterskestudent som påbörjar termin 6 och är intresserad av att börja jobba hos oss på röntgen eller nuklearmedicin efter slutförd examen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så som att du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som omvårdnadsassistent. Vid inlämnande av legitimation görs anställningen om till en tillsvidareanställning som röntgensjuksköterska.

Du förbinder dig till att jobba 12 månader hos oss efter genomförd examen. Det finns möjlighet att under studietiden i termin 6 jobba som omvårdnadsassistent, men det är inget krav. Din nya tjänst kommer, om inget annat avtalas, innebära heltidsarbete med placering på en av bild- och funktionsmedicinskt centrums avdelningar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här

Vill du veta mer?

Avd chef Veronica Abrahamsson, muskeloskeletal och barnsavdelningen, 018-6172414.
Avd chef Linus Jakobsson, thorax- och bukavdelningen, 018-6119052.
Avd chef Malin Hansen, neuroavdelningen, 018-6119786.
Avd chef Anna Eriksson, nuklearmedicin, 018-6112684.
Avd chef Anna Sjöstrand, perifer intervention, 018-6171920.
Avd chef Ann Engström Pirilä, Norduppland  (röntgen i Tierp & Östhammar),  018-6114718.

Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast 31 oktober. Ange om du har önskemål om arbete på någon särskild avdelning eller med någon viss modalitet. Vi rekryterar fortlöpande under ansökningstiden så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.