Sjuksköterska till intermediärvårdsavdelning AIMA 70F

Sista ansökningsdag 2023-09-24
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1022/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På akutsjukvårdens intermediärvårdsavdelning 70F (AIMA) bedrivs klinikneutral intermediärvård. Vi tar hand om patienter från samtliga verksamhetsområden som har behov av intensiv behandling och/eller en grad av övervakning som inte kan tillgodoses på annan vårdavdelning.

Vår verksamhet bedrivs sedan vintern 2021 i nyrenoverade lokaler på 70F. De nya lokalerna har gett oss ännu bättre förutsättningar för att bedriva en god vård, dessutom har vi nu lokalmässiga förutsättningar för att expandera verksamheten. Sedan oktober 2022 har vi utökat vår verksamhet med ett vårdlag för att möta sjukhusets efterfrågan på fler intermediärvårdsplatser.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på AIMA kommer du att arbeta med övervakning och behandling av organsvikt hos patienter där övervakningsbehovet inte kan tillgodoses på vårdavdelning. Du jobbar i par tillsammans med en undersköterska med ansvar för två patienter tillsammans med läkare från intensivvården och/eller internmedicin. Arbetet bygger på ett väldigt tätt och nära samarbete mellan samtliga yrkeskategorier. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter, där du får goda möjligheter att med ett helhetsperspektiv sätta dig in i dina patienters sjukdomsbild.

Att vara sjuksköterska på AIMA är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer och sjukdomsbilder. Här kan du räkna med en stor variation av patientgrupper och diagnoser, och du får möjligheten att få en stor bredd gällande kunskap och patientklient. Vår specialitet är vår bredd! På AIMA kan du arbeta med avancerad sjukvård som grundutbildad sjuksköterska, vårdnivån är mer avancerad än en ordinär avdelning både sett till patienternas sjukdomsgrad och den tekniska utrustningen. Du blir en del av en skicklig grupp som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet. Det är viktigt för oss att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning eller vikariat, på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du får inskolning utifrån din tidigare erfarenhet, vanligtvis 5 veckor. Vi har rotationstjänstgöring samt tillämpar sjukhusets poängmodell vid schemaläggning (vilket bl.a. innebär en mer flexibel arbetstidsförkortning och goda möjligheter till återhämtning).

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Gustav Larsson 018-611 93 07
Biträdande avdelningschef David Foconi 018-617 37 21
Biträdande avdelningschef Johan Sundström 018 – 611 93 64
Facklig kontaktperson Vårdförbundet vxl 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervju och rekrytering kan komma att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan omgående.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.