Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag 2023-09-26
Arbetsplats Örsundsbro vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH357/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare till Örsundsbro vårdcentral!

Vi är den lilla vårdcentralen med de stora möjligheterna och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi finns i fräscha moderna lokaler på landsbygden mittemellan Uppsala och Enköping med parkeringsplatser precis utanför vårdcentralen men även väldigt goda pendlingsmöjligheter med kollektivtrafiken. Här jobbar alla professioner nära varandra för att ge den bästa vården, tillsammande för din hälsa!

Ditt uppdrag

På Örsundsbro vårdcentral har du alla de varierade arbetsuppgifterna som ingår i rollen som medicinsk sekreterare på en vårdcentral. Det innebär att du cirka halva din arbetstid är planerad för journalskrivning. Din andra huvudsakliga arbetsuppgift innebär att du möter våra patienter och är vårt ansikte utåt i vår kassa/reception. Övrig tid fördelas mellan andra viktiga administrativa gemensamma funktioner för vårdcentralen.

Att arbeta inom Primärvården som medicinsk sekreterare innebär även att du ingår i en samordning, där ett samarbete mellan vårdcentralerna finns gällande diktatutskrifter. Vi erbjuder regelbundna gemensamma utbildningsdagar.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Vi vill att du har god erfarenhet av administrativa uppgifter som protokollskrivning och dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård, IT-stöd, Heroma, HSA-katalog eller webb. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. För att trivas i jobbet krävs att du tycker om att möta människor och ge god service. Du har ett gott bemötande och bidrar även till ett gott samarbete på vårdcentralen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. Vi är 20 medarbetare som tillsammans jobbar kring patientens bästa, vi värnar om en god stimulerande arbetsmiljö med personliga lösningar. Vårdcentralen är en central viktig plats för befolkningen, vilket gör vårt jobb extra värdefullt. Möjlighet till personlig samt professionell utveckling är viktigt för oss gällande all personal. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaresanställning på 100% med 1 januari, eller enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.
Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du veta mer?

Låter det här intressant? Hör av dig till verksamhetschef Elisabeth Lunderbye på epost elisabeth.lunderbye@regionuppsala.se så får du mer information.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. 

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 26:e september.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.