Bemanningsassistent på thoraxoperation, vikariat

Sista ansökningsdag 2023-10-05
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi och -anestesi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1076/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår operationsavdelning är en modern högteknologisk enhet med fem operationssalar. Här utförs huvudsakligen hjärt- och lungoperationer, operationer i övre delen av kroppspulsådern (aortakirurgi) samt inläggning av mekaniska hjärtpumpar. De flesta operationer utförs planerat under dagtid, men personal för akut verksamhet finns alltid tillgänglig.

Ditt uppdrag

I din roll som bemanningsassistent ansvarar du tillsammans med avdelningschef och biträdande avdelningschefer för omvårdnadsbemanningen på kort och lång sikt. Tillsammans planerar och strukturerar ni scheman så att bemanningen optimeras utifrån verksamhetens krav och en hälsofrämjande schemaläggning. Du kommer att vara experten på vårt personaladministrativa system Heroma, samt vara den som introducerar och stödjer medarbetarna i hantering och arbete i Heroma.

Dina kvalifikationer

Du behöver ha en god datavana och blick för problemlösning och logistik. Du är kommunikativ, noggrann och arbetar strukturerat och självständigt. Det är meriterande om du tidigare arbetat med bemanning och schemaläggning och om du har erfarenhet av det personaladministrativa systemet Heroma. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat som bemanningsassistent på 100% i 12 månader. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag. Du får en individuellt anpassad introduktion och fortlöpande utbildning.   

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande avdelningschef Göran Fräki, 018-611 29 04
Biträdande avdelningschef Camilla Sandström, 018-617 52 92       
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

OBS! Viktig information gällande din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.