Sjuksköterska, vikariat

Sista ansökningsdag 2023-09-24
Arbetsplats Tierps vårdcentral, jourmottagningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH367/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på jourmottagningen i Tierp!

En av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet och vi söker därför en sjuksköterska för ett vikariat på ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid med rotation dag/kväll samt natt under veckans alla dagar. Rotationstillägg utgår enligt avtal. Önskeschema tillämpas. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Läs om våra förmåner här.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag som sjuksköterska på jourmottagningen blir att triagera och ta emot patienter som kommer till mottagningen. Du kommer att ha ett varierat arbete i team, där det även bland annat ingår att assistera vid olika undersökningar och behandlingar. 

Din kompetens

Vi söker dig som är sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet från primärvård och/eller akutsjukvård och gärna med vidareutbildning.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid viljan och förmågan att utveckla verksamheten tillsammans med övriga kollegor på mottagningen.

Vår verksamhet

Tierps vårdcentral ligger mellan Uppsala och Gävle med goda pendlingsmöjligheter. Vi har strax under 20 000 listade patienter, vilket gör oss till en av landets största vårdcentraler. Vi är ca 115 medarbetare som arbetar i team med alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag, varav en del utgörs av jourmottagningen. Våra patienter är både unga och äldre och bor i Tierp och omkringliggande glesbygd.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om mottagningen och arbetet är du varmt välkommen att ringa gruppchef Anna Norling, 0293-203 55 eller gruppchef Camilla Eriksson, 0293-204 47.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 24 september. Bifoga kopia på din legitimation, CV och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.