Undersköterska till medicinavdelning 2

Sista ansökningsdag 2023-09-27
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE85/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinavdelning 2 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med 12 vårdplatser. Vår inriktning är stroke/neurologi men vi vårdar patienter inom hela det internmedicinska området. Vi har 6 telemetriplatser för hjärtövervakning. Vi söker nu undersköterskor som är ute efter en utmaning och att utvecklas inom det internmedicinska området. Hos oss får du en bred erfarenhet och möjlighet att utveckla dina kunskaper, att vara undersköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta patienter i många olika situationer. Vårt mål är att ge professionell vård till våra patienter genom att kvalitetssäkra vården, utbilda och utveckla personalen. All tillsvidare anställd personal erbjuds att gå en strokekompetensutbildning som sker på plats på Lasarettet i Enköping men som är på uppdrag av Umeå Universitet och ger er 3 högskolepoäng inom strokevård.

Ditt uppdrag

Sedvanliga uppgifter som undersköterska på en akutmedicinsk avdelning. Arbetet hos oss varierar mycket och kräver att du snabbt kan prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning, meriterande om du har inriktning mot akutsjukvård samt har arbetslivserfarenhet. Som person är du flexibel och gillar att samarbeta. Du trivs med att arbeta både för och med människor och lägger extra fokus på att skapa en trygghet för patienten under vårdtiden.

Din kompetens

Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det är viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och effektivt samt kan växla arbetstempo när situationen kräver.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Madeleine Berglind, 0171-41 73 64
Biträdande avdelningschef Helena Stenholm, 0171-41 82 73
Facklig kontaktperson nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Viktig information gällande din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.