Handläggare försörjning

Sista ansökningsdag 2023-10-05
Arbetsplats Ledningskontoret
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH373/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker handläggare med erfarenhet av försörjningsfrågor till Nära vård och hälsa!

Administrativa enheten söker nu en ny kollega för att arbeta med försörjningsfrågor. Enheten är placerad vid Nära vård och hälsas ledningskontor och du rapporterar till planerings, och försörjningschef. Enheten består för närvarande av 5 medarbetare med uppdrag inom framförallt lokaler, säkerhet, miljö, beredskap, registratur och olika former av lokalservice (textil, städ, material mm).

Försörjningsfrågor innehåller flera delar där lokaler utgör den största andelen. Vilket bland annat innebär att du handlägger, planerar och till viss del driver arbetet med om- och tillbyggnationer.  Det innebär även att du kommer arbeta med servicefrågor som exempelvis textil, städ, skyltning, materialförsörjning, inredning och upphandlingsfrågor (vara kravställare och bevaka förvaltningens intressen).
Arbetet sker i nära samarbete med våra verksamheter, förvaltningsledning och regionens övriga förvaltningar.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med start hösten 2023 enligt överenskommelse. Hos oss som arbetsgivare får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag och din kompetens

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter i en större organisation. Vi ser också gärna att du har för tjänsten relevant utbildning från högskola/universitet. Kännedom om Regions Uppsalas förvaltningar, då speciellt Nära vård och hälsa och erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation är meriterande.

Eftersom rollen i stora delar handlar om att vara en av förvaltningens (hyresgästens) representanter gentemot fastighetsägare eller andra intressenter innebär det att du behöver ha en förmåga att på ett tydligt sätt kan bära, översätta och förmedla ibland komplex information.
Rollen förutsätter en förmåga att förstå verksamhetens behov och förutsättningar likväl som det förutsätter att du känner till under vilka förutsättningar fastighetsägare och andra intressenter bedriver sin verksamhet. Din uppgift är att skapa förtroendegivande relationer internt och externt som skapar mesta möjliga nytta på både kort och lång sikt. Samarbetsförmåga är en nyckel!

Du är en strukturerad och trygg person som har förmåga att arbeta självständigt och kan sortera/prioritera då arbetsbelastningen stundtals är hög. Eftersom frågorna som enheten arbetar med varierar över tid och ibland med snabba svängningar, så känner du dig också bekväm med att arbetsdagarna kan se olika ut och att vi behöver vara flexibla i vårt förhållningssätt. Vi ser att du i tjänsten har förmågan att utrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska, samt att du är administrativt lagd och har kunskaper inom ekonomi (tex. budgetarbete, projektekonomi, kalkylarbete). För denna tjänst ställer vi höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande och lägger därmed stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.  Du behöver för tjänsten även ha B-körkort.

Vill du veta mer

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Planering och försörjningschef, Robert Arktell, 018-617 05 50
Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna så nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.
 

Ansökan

Välkommen att söka via länken nedan. Ansökan skall vara inkommen senast den 5 oktober. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Förvaltningen Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden.

Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster. Nära vård och hälsa är just nu mitt uppe i ett spännande förändringsarbete där vi står inför både förändrade och utvecklade lokalbehov för våra verksamheter, allt för att möta framtidens vårdbehov. Vi arbetar som förvaltning tillsammans för din hälsa!