Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-10-01
Arbetsplats Fålhagens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH363/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Fålhagens vårdcentral!

Fålhagens vårdcentral är belägen mitt i centrala Uppsala med cirka 30 drivna och trevliga medarbetare som alla arbetar på ett nära och teambaserat arbetssätt med patienten i fokus. Vi erbjuder nu ett vikariat då en av våra sjuksköterskor ska gå på föräldraledighet. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig under 1 år med eventuell chans till förlängning och stora möjligheter till fortsatt anställning inom vår förvaltning Nära vård och hälsa. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska på vårdcentral som att t.ex. bedöma/hjälpa patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet i planerad mottagning med sårvård och akuta patienter med mera. Vi arbetar tvärprofessionellt och har en hög tillgänglighet för patienterna. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflödena genom triagering och bokning till samtliga professioner. Vi är ett litet, tight team och du som sjuksköterska har ett mycket gott stöd av både dina sjuksköterskekollegor och av samtliga läkare på vårdcentralen. För dig som är en engagerad och patientorienterad person och som vill prova på vårdcentralsarbetet är detta ett perfekt tillfälle på en välfungerande enhet.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av primärvård, Cosmic, telefonrådgivning samt triagering ses som meriterande. Vi tror att du är mogen och flexibel i ditt arbetssätt, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten. Nyfikenhet, kreativitet och professionalitet är egenskaper vi sätter extra stort värde på. Känner du till verksamheten är det meriterande. 

Vår verksamhet

Fålhagens vårdcentral är en framåtsyftande vårdcentral och ligger i ett av Uppsalas mest attraktiva lägen i anslutning till resecentrum. Vi är drygt trettio medarbetare som ansvarar för omkring 10.000 listade patienter. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot ” tillsammans för din hälsa ” strävar vi efter att ständigt utveckla våra arbetssätt för att hitta effektiva lösningar på patienternas behov och skapa en bra arbetsmiljö. 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta gruppchef Frida Frykman på frida.frykman@regionuppsala.se
Fackliga företrädare nås via växeln 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens. Urval och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.