ST-läkare internmedicin

Sista ansökningsdag 2023-10-01
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE88/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde medicin består av medicinakuten, dygnet runt, IMA, två vårdavdelningar, mag-tarmmottagning, lasarettsansluten hemsjukvård (LAH) med tillhörande vårdavdelning, samt medicinmottagning med ett flertal specialistmottagningar och klinisk fysiologi.

Vi är ett gäng trevliga läkare som skulle välkomna dig som kollega, vi är just nu 17 specialister/överläkare men skulle vilja bli ännu fler. I vårt team ingår även ST-läkare och legitimerade underläkare, ST-läkare som randar hos oss, AT-läkare, samt examinerade underläkare. På vårdavdelningarna arbetar läkare och sjuksköterska i team uppdelat på 6 olika sektioner, med olika inriktning. På medicinmottagningen dominerar kardiologi, klinisk fysiologi, och diabetes. Vårt verksamhetsområde befinner sig i tillväxt och är i en spännande utvecklingsfas.

Ditt uppdrag

Som ST-läkare i internmedicin anställs du vid Lasarettet i Enköping med hemmaklinik vid verksamhetsområde internmedicin. Du tjänstgör minst 63 månader varav jourverksamhet ingår. Du sidotjänstgör även inom specialiserade medicinska områden. Dessutom ingår placering inom intermediärvård.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med stark personlig drivkraft och stort intresse för internmedicin. Arbetet kräver mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Forsknings- och utbildningserfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ST-tjänster med tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Du erbjuds ett ST-block omfattande minst 63 månader enligt Socialstyrelsens riktlinjer.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Seyedisa Jalali verksamhetschef VOM, 0171-41 82 22
Tolf, ST-studierektor Internmedicin, 018-611 11 46
Facklig kontaktperson nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.