Audionom

Sista ansökningsdag 2023-09-30
Arbetsplats Audionommottagningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH371/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänst som audionom på Audionommottagningen

Vi erbjuder tillsvidareanställning som audionom på heltid eller deltid enligt önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetssituation. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling och tycker det är en självklarhet att ha tid för patienten och dess behov. Vår devis är att patienten ska bli sedd för att kunna höra bättre.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter blir att träffa personer över 20 år med en lätt eller måttlig hörselnedsättning. Du utför behovsbedömning, hörselmätningar, förskriver hörhjälpmedel samt ger information om hörselnedsättning och dess konsekvenser. Du kommer också att utföra eller administrera service av hörapparater. Arbetet är varierande och självständigt vilket innebär mycket egenansvar.

Din kompetens

Du som söker ska vara legitimerad audionom. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från hörselhabilitering/rehabilitering. Vi ser gärna att du har körkort.

Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga men har även förmåga att arbeta självständigt.  Du har en god pedagogisk förmåga och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, är noggrann och ansvarsfull.

Vår verksamhet

Audionommottagningen är en enhet inom Nära vård och hälsa, Region Uppsala, som arbetar med grundläggande hörselrehabilitering för vuxna. Vi är en verksamhet med mottagning i Enköping, Heby, Tierp, Uppsala och Östhammar. Här arbetar elva audionomer, sekreterare och verksamhetschef.

Hela enheten träffas i Uppsala ett par gånger per termin och däremellan via videolänk. Vi har regelbundet möten med hörapparatfirmorna för genomgång av det sortiment som är upphandlat. Hos oss kommer du att få träffa hörapparatföretagen som en del av din introduktion.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och om oss är du välkommen att kontakta verksamhetschef Agneta Nilsson Palm, tel 018-611 67 80.

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Skicka gärna in din ansökan idag eftersom intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha din ansökan senast 30 september.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.