Undersköterska till vårdnära hotell

Sista ansökningsdag 2023-10-02
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1098/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Sedan 2018 har sjukhuset undersköterskebemannade platser på hotell Von Kraemer, så kallade vårdnära hotellplatser. När patienter inte kräver inneliggande sjukhusvård men ändå är i behov av viss hjälp och stöttning så är det vårdnära hotellet ett utmärkt alternativ. Vi har 13 vårdnära hotellrum som är bemannade dygnet runt med en undersköterska. Patienter som vistas i dessa rum är inneliggande för att få behandling av olika slag. Det kan röra sig om både pre- och postoperations vård, patienter som strålbehandlas m.m. Vi har ett tätt samarbete med olika avdelningar/mottagningar inom sjukhuset.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på vårdnära hotell stöttar du max 13 patienter. I uppdraget ingår att hjälpa patienterna till och från sjukhuset för sina behandlingar/besök, omvårdnadsinsatser som exempelvis såromläggningar och kateterspolning samt förberedelser inför operation. Du har även vissa administrativa uppgifter som att ta emot bokningar samt föra statistik över dessa.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flera års erfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av jobb på specialiserad slutenvårdsavdelning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din kompetens

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar serviceinriktat och har ett intresse och en vilja att hjälpa andra. Vidare sätter du alltid patienten i fokus och ser helhetsbilden kring denne. Du tar ansvar för din uppgift, arbetar strukturerat samt känner dig trygg i din roll och klarar av att arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstiderna är förlagda till rotationstjänst, dag, kväll och natt. Hos oss får du individanpassad introduktion som är anpassad utifrån din tidigare erfarenhet och behov.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tf. Avdelningschef Maria Haglund, 018-611 29 09
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Viktig information gällande din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.