Övertandläkare Pedodonti

Sista ansökningsdag 2023-10-31
Arbetsplats Folktandvården Pedodontikliniken
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV90/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du specialist inom pedodonti och vill jobba på en modern klinik i centrala Uppsala? Hos oss får du utvecklas inom dentoalveolär kirurgi, endodonti och får möjlighet att arbeta multidisciplinärt med andra specialister. Tillsammans fokuserar vi på kompetensutveckling, ST-utbildning och forskning. Välkommen med din ansökan!

Vår verksamhet

Bara några minuter från resecentrum i Uppsala ligger vår trevliga Pedodontiklinik. På kliniken arbetar idag 9 engagerade medarbetare med bred kompetens som ser fram emot att få dig som ny kollega! På samma våningsplan ligger ortodontikliniken och en våning under finns allmäntandvårdskliniken Vretgränd och folktandvårdens akutklinik.

Vårt patientunderlag och multidisciplinärt samarbete inom specialisttandvården och övriga sjukvården ger möjlighet till både bredd och spetskompetens. Vi ansvarar för samtliga dentoalveolär-kirurgi remisser inom barntandvården i nära samarbete med käkkirurgiska kliniken på Akademiska sjukhuset. Kliniken har även satsat på modern utrustning för att kunna utföra avancerad endodonti inom barntandvård. Vi har god patienttillströmning och mycket nöjda patienter.

Vi satsar på utbildning av ped. team inom allmäntandvården samt erbjuder digitala konsultationer i form av att vi kopplar upp oss till allmäntandvårdsklinikernas terapimöte via säkra videomöten för utbyte av erfarandet och kompetensutveckling. Vi har en pågående ST utbildning i samarbete med Eastmaninstitutet i Stockholm med planerad examination under HT 2023. Folktandvården i region Uppsala bedriver omfattande ST-utbildning med regionala och nationella platser och gemensam studierektor.

Uppdraget

Som övertandläkare i pedodonti får du möjlighet att fokusera på kliniska intresseområden, ansöka om FoU-medel för att driva spännande forsknings- och utvecklingsprojekt eller delta i utbildningsuppdrag. I tjänsten ingår att vara handledare, undervisa samt delta i konsultationsverksamhet.

Din kompetens

Du som söker är en engagerad, noggrann och positiv person som har patienten i fokus. Vi tror på din förmåga att bidra både till verksamhetens utveckling samt specialisttandvårdens utveckling i stort. Vi värderar och erbjuder en god arbetsmiljö med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter.

Vi söker nu dig som har specialistutbildning inom pedodonti och hunnit jobba några år och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss men även ST tandläkare med planerad examination under Hösten 2023 är välkomna att söka!

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, eller deltid om så önskas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat:

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Verksamhetschef Roxana Sarmadi, 018-611 64 28
Arbetsledare Anna-Maria Carlberg, 018-617 22 41
HR-konsult Emma Hall, 018-617 38 30
För TT Isabel Brundin, 070-508 13 10

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Sista dag för ansökan är 31 oktober 2023. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län