Aspirantprogram inom operationssjukvård

Sista ansökningsdag 2023-10-08
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1101/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

För dig som är sjuksköterska och är nyfiken på rollen som operationssjuksköterska! 

Välkommen till ett spännande aspirantprogram där du ges möjlighet att under 12 veckor lära dig mera om rollen som operationssjuksköterska och lära dig mer om operationssjukvård och arbetet på operationssalen.

Detta aspirantprogram leds av vår utbildningssjuksköterska inom AnOp-sektionen med bla tid för studiebesök och föreläsningar varje fredag.  Under programmet ges du möjlighet till mentor och handledare, dubbelgång med olika professioner som operationssjuksköterska, anestesisjuksköterska och undersköterska. Studiebesök på närbesläktad verksamhet såsom sterilcentral, postoperativ avdelning, preoperativ avdelning mm.

Se vår film om vår avgörande roll i avgörande stunder

Anestesi- och operationsverksamheterna inom AnOpIVA

Inom anestesi och operationsverksamheten finns idag sju anestesi- och operationsavdelningar och du kommer ha en basplacering inom någon av dessa avdelningar:

  • Kirurgiska anestesi- och operationsavdelningen
  • Ortopediska anestesi- och operationsavdelningen
  • Anestesi- och operationsavdelningen vid ingång 95–96
  • Anestesi- och barnoperationsavdelningen

Mer information om vårt verksamhetsområde finner du här

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för operationssjukvård.

Vi erbjuder

För dig som söker internt erbjuder vi en visstidsanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse, med bibehållen lön och en tjänstledighet från din ordinarie tjänst. Därefter finns möjlighet till betald specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning operationssjukvård.

För dig som söker externt diskuterar vi tillsammans oss fram till en bra lösning för din framtida karriär hos oss. Se kontaktuppgifter nedan

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring upplägget kontakta:
Utbildningssjuksköterska Maria M Eriksson 018-617 32 21
Avdelningschef Charlotta Sjö anestesi- och operationsavdelning ingång 95-96, tfn 018-6114882
Bitr avdelningschef Mia Torstensson ortopediska anestesi- och operationsavdelningen, tfn 018-6112292

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.