Undersköterska - timanställning

Sista ansökningsdag 2023-10-03
Arbetsplats Närvårdsavdelningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH368/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänst som undersköterska på Närvårdsavdelningen i Uppsala!

Vi är ett glatt och kompetent gäng som trivs tillsammans och som nu ser fram emot att du blir en i teamet!
Vi söker dig som vill arbeta dag och kväll.
Vi erbjuder anställning på timmar/intermittent anställning (gäller även natt).
Ange i din ansökan vad du är intresserad av.

Ditt uppdrag

Som undersköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk omvårdnad. Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter arbetar vi aktivt med kontinuerlig utvärdering och utveckling av verksamheten.
Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete på vårdavdelning och erfarenhet från vård av äldre är självklart meriterande. Som person är du positiv, prestigelös och empatisk med vilja och förmåga att se patientens behov. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger i natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte universitetssjukhusets resurser. Närvårdsavdelningen har 30 stycken vårdplatser och vi har två avdelningar med möjlighet att ta emot 15 patienter på varje. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av Mobilt närvårdsteam eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka.

Vill du veta mer?

Vi hoppas att du vill komma och jobba med oss, eventuella frågor om tjänsten och arbetsplatsen besvaras av:
gruppchef Åsa Lindblad, 0721901196, asa.lindblad@regionuppsala.se samt verksamhetschef Monica Rogberg 018-6116266 monica.rogberg@regionuppsala.se
Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. 
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa