Röntgensjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-10-15
Arbetsplats Röntgenmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE59/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Röntgenmottagningen består av knappt 40 medarbetare. Vi genomför totalt cirka 38 000 undersökningar per år inom CT, MR, ultraljud, konventionell radiologi (inkl. genomlysning i mycket begränsad omfattning). Röntgenmottagningen har moderniserats med uppgradering av konventionell röntgen 2016. Under 2018 uppgraderades CT och under 2019 MR. Vi servar Enköpingsområdet med allmänradiologi samt stödjer Akademiska sjukhuset med specialiserade undersökningar åt hela Region Uppsala. 

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. Hos oss har du möjlighet att arbeta ”all-round” med konventionell röntgen, CT och MR. Vi tycker utveckling och utbildning är viktigt och du har möjlighet att vidareutbilda dig inom verksamhetens modaliteter. Helg- och kvällstjänstgöring/beredskap kommer att ingå i schemat.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet i yrket. Vi värdesätter god arbetsmiljö och vi är en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar. Viljan att arbeta ”all-round” och vara flexibel är viktiga förutsättningar för att arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Evelina Löfberg telefon 070-611 12 84
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis.
Intervjuer och tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.