Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2023-10-28
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH378/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du distriktsläkare och vill arbeta med oss på Gränbystadens vårdcentral?

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi finns i fräscha lokaler i Uppsala med  goda kommunikationer, parkeringsmöjligheter, handel och service i nära anslutning till vårdcentralen. Här jobbar alla professioner nära varandra för att ge den bästa vården och nu du kan bli en i vårt team. 

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter med möjligheter till uppdrag på BVC, MVC, hjärtsviktsmottagning, Äldremottagning och särskilt äldreboende SÄBO. Det ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår verksamhet

I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår vårdcentral. Vi är ca 45 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är filial till Gränbystadens vårdcentral.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Widén tel 018 617 04 31,
e-post eva.widen@regionuppsala.se 

Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 28 oktober. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa