Undersköterska ortopediska anestesi- och operationsavdelningen

Sista ansökningsdag 2023-10-05
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1120/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi som arbetar på operationsavdelningen är undersköterskor, anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor, anestesiläkare och ortopeder. Verksamheten är bred med både akut och planerad ortopedi. Huvudinriktningen är högspecialiserade operationer inom hand-, fraktur-, protes-, skuldra/knä-, fot- och ryggkirurgi.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på en operationsavdelning arbetar du nära anestesi- och operationssjuksköterskorna och bistår dem vid start av anestesi och förberedelse av det materiel som ska användas under operationen. Du är delaktig i förberedelser på operationssalen och omhändertagandet av patienten under tiden på avdelningen.

Att arbeta på en operationsavdelning är spännande och du får möta människor i många olika situationer. Många anställda i olika yrken är eniga: Ortopedoperation är en arbetsplats där det alltid finns något nytt att lära! Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete som undersköterska där din roll är betydelsefull i samarbetet med kollegorna i operationsteamet. Du blir en viktig medspelare för att ge den bästa perioperativa omvårdnaden inom anestesi och operation. Vi omges av mycket teknisk utrustning som du kommer att bli förtrogen med.

Dina kvalifikationer

Att du är utbildad undersköterska är ett krav (examensbevis ska bifogas ansökan). Erfarenhet från arbete på sjukhus samt arbete och/eller vidareutbildning inom anestesi-/operationssjukvård är meriterande. 

Svenska kunskaper på C1-nivå är ett krav.

Din kompetens

Du har ett lösningsorienterat arbetssätt och ett intresse av att lära dig teknisk utrustning. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Som person är du en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet så kommer du trivas hos oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid. Dina arbetstider är förlagda dag, kväll och helg i verksamhetsanpassat önskeschema. Veckoarbetstiden är 37 h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du mer än månadslön. Åker du kollektivtrafik så får du ett nettoavdrag för årsbiljett på UL. Akademiska har en egen friskvårdsanläggning, Friskhuset där du tränar avgiftsfritt. Vi ger även ekonomisk subvention ifall du väljer en annan träningsform.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vi erbjuder inte timanställning under pågående studier.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Margareta Eidenert 018-611 96 86
Biträdande avdelningschef anestesi Linda Sahlin 018-611 20 04
Biträdande avdelningschef operation Mia Torstensson 018-611 22 92
Fackliga företrädare Kommunal nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vänta inte med din ansökan då intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Som en del av din ansökan kommer du få besvara ett flertal olika frågor och vi vill i förhand tacka dig för att du tar dig tid att besvara dessa!

Viktig information gällande din anställning:
Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.