Sjuksköterska som vill arbeta natt till kirurgavdelning 70E

Sista ansökningsdag 2023-11-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1121/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du sjuksköterska som är intresserad av högspecialiserad kirurgisk vård? Vill du arbeta på en avdelning med omväxlande arbetsuppgifter och möjlighet att prova på annat än enbart avdelningsarbete? Vill du arbeta på en avdelning med en stabil arbetsgrupp med erfarna kollegor? Då är 70E arbetsplatsen för dig!

Vår verksamhet

På Kirurgavdelning 70E vårdar vi patienter tillhörande sektionen kärlkirurgi och sektionen akut- och traumakirurgi inom verksamhetsområde kirurgi på Akademiska sjukhuset.

Kärlkirurgiska sektionen är en internationellt ledande enhet inom kärlkirurgisk behandling och forskning. Våra kärlpatienter genomgår högspecialiserad elektiv- och akutkirurgi med både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. De kärlkirurgiska ingreppen innefattar behandling av kroppens alla kärlsystem förutom hjärta och hjärna. De är vanligaste ingreppen är behandling av benartärsjukdom, aortasjukdom och carotissjukdom. Vi tar emot patienter för operation från flera sjukhus i Sverige, samt har ett samarbete med Island. Den akutkirurgiska sektionen (KAVA) vårdar patienter med akuta åkommor som behöver kirurgisk behandling. De vanligast förekommande diagnoserna är cholesystit, pankreatit, appendicit, ileus och gastrointestinal blödning men även trauman av varierande grad som till exempel fall- och cykelolyckor, kniv- och skottskador, m.m. Patienterna läggs in via akutmottagningen, eller som direktinläggning från andra sjukhus. Vår slutenvårdsavdelning är i nyrenoverade lokaler som är anpassade för modern vård och planerade med patienten i fokus.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på 70E arbetar du i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeuter och arbetsterapeut och du får en bred kompetens då du möter patienter i varierande åldrar, med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd. Du behöver använda din samlade kompetens kring omvårdnad och medicinsk teknik i ditt dagliga arbete samt att du leder omvårdnadsarbetet utifrån ett helhetsperspektiv där patienten har en given roll.

De olika vårdinsatserna avvägs gällande för- och nackdelar för att uppnå och upprätthålla integritet och livskvalitet hos patienten. Du har helhetsansvar för omvårdnaden och förväntas kunna prioritera och delegera arbetsuppgifter. I det kliniska arbetet som sjuksköterska möter du patienter med en mängd olika diagnoser i både akuta och stabila vårdsituationer samt handhar diverse olika medicinteknisk apparatur och läkemedel. Den primära arbetsuppgiften är att planera och utföra patientens vård tillsammans med teamet, patienten och närstående.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som har några års erfarenhet och vill jobbar mestadels eller endast natt. Vi söker även dig som är utbildad specialistsjuksköterska i kirurgisk vård. Viktigt för oss är att du är en ansvarstagande och positiv kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 80-100% enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Sara Kiuru, 018-611 45 27, 070-6112662
Biträdande avdelningschef Michaela Tollin, 018-611 45 28, 076-4963915

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.