Måltidsbiträde 40-60% tillsvidare

Sista ansökningsdag 2023-10-04
Arbetsplats Måltidsservice, serviceavdelning
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU24/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 550 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Ditt uppdrag

På Akademiska sjukhuset ses maten som en viktig del av vården och din roll blir därför betydande för våra patienters tillvaro och tillfriskning.
Arbetet består i att förbereda och bereda patientmåltider i form av frukost, lunch, middag samt mellanmål och kvällsmål. Maträtterna tillagas i externt kök och färdigställs i avdelningsköken. Utöver detta ska avdelningsköket tas om hand i form av diskhantering, beställning av livsmedel, städning mm. Du ansvarar också för att utföra egenkontroll för att säkerställa patientsäkerheten på olika områden så som bl.a. städning och temperaturmätning. Arbetet sker i högt tempo mestadels stående och i rörelse. Avdelningsköken är bemannade från ca kl. 06:30 till 19:30 alla dagar i veckan året om, vissa kök även till 21:30. Anställningen börjar med några introduktionsdagar tillsammans med vår ordinarie personal.

Dina kvalifikationer

För tjänsten behövs goda kunskaper i svenska och att kunna ta emot skriftlig och muntlig information. Har du tidigare arbetat inom kök/restaurang eller vård är det meriterande. Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister uppvisas. Mer information om detta får du under ev. anställningsintervju.

Dina kompetenser

Vi söker dig som är en lagspelare men som även kan arbeta ensam. Vi söker en noggrann person som brinner för service och människor samt är stresstålig. Då patientmåltiderna är en del av den medicinska behandlingen ställer det höga krav på att du kan ta emot och följa instruktioner. Arbetet kräver god fysik.

Måltiden på sjukhus är en del av den medicinska behandlingen och en viktig patientsäkerhetsfråga. Som medarbetare inom Måltidsservice behöver du därför ha kunskap, förståelse och intresse för patienters behov under vårdtiden.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning om 40-60% mestadels tidig kväll. 6mån provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Kontakta måltidsservice@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service