IT-samordnare

Sista ansökningsdag 2023-10-08
Arbetsplats ITC Support
Förvaltning Resurscentrum Region Uppsala
Referensnummer LRC41/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 350 medarbetare och verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.

Vår verksamhet

IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av duktiga arbetskamrater inom avdelningen IT Support.

Tjänsten är placerad i Uppsala på Akademiska sjukhuset och innefattar support mot hela Region Uppsala. Du kommer att vara en del av IT-centrums organisation och kan komma att delta i våra övergripande projekt kring utveckling även på andra förvaltningar inom Region Uppsala.

Ditt uppdrag

I rollen som IT-samordnare fungerar du som ett stöd till regionens medarbetare och de arbetsuppgifter som främst ingår i rollen är:
• Allmän IT-support, installationer, felsökning och åtgärdande av problem.
• Handhavandestöd av datorer, kringutrustning och mobiltelefoner.
• Administration av användare i regionens olika system.
• Support av digitala möten och fysiska möten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med:
• Gymnasieutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller serviceyrken är meriterande
• B-Körkort – önskemål men ej krav
Det är meriterande med kunskap om regionens mest förekommande IT-system såsom Office 365, CM (IT Client Manager) och AD (Active Directory).

Din kompetens

Som person tar du ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt. Du är flexibel och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser komplexa frågor och problem på ett konstruktivt sätt. Du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är kommunikativ, pedagogisk och serviceinriktad i kontakten med andra. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 

Vi erbjuder

Tjänsten heltid är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Gruppchef Annika Svensson, 018-611 03 87
Facklig representant nås via Region Uppsalas växel, 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. På grund av semestertider kan återkoppling dröja längre än normalt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Resurscentrum Region Uppsala