E-tjänsteutvecklare

Sista ansökningsdag 2023-10-29
Arbetsplats Enheten för administrativ automation (Adma)
Förvaltning Regionkontoret
Referensnummer RK98/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Enheten för administrativ automation (Adma) har i uppdrag att vara Region Uppsala behjälplig i arbetet med att digitalisera och automatisera flöden och processer i vår administrativa miljö .

I tätt samarbete med verksamheten hjälper enheten till att designa och utveckla lösningar för att effektivisera och höja kvaliteten inom Region Uppsala.  Vi utvecklar och ger support av olika typer av e-tjänster och digitala flöden och automatiserar utförandet av manuella arbetsmoment.

Nu söker vi en e-tjänsteutvecklare till vår enhet.

Ditt uppdrag

Som e-tjänsteutvecklare på Enheten för administrativ automation kommer du att arbeta med utveckling och support av e-tjänster och automationslösningar. Du får använda dina kunskaper, tankar och idéer för att ta fram lösningar som möter verksamhetens behov. Det kan exempelvis handla om att skapa ett digitalt formulär utifrån en kravspecifikation eller att förenkla och automatisera flöden och processer i vår administrativa miljö. Du kommer tillsammans med dina kollegor att samarbeta med verksamhetsutvecklare och ansvariga för samtliga verksamheter inom Region Uppsala och vara ett stöd i deras digitalisering och automatisering av administrativa arbetsuppgifter.

Region Uppsala är en stor organisation som innefattar många olika verksamhetsområden. Du ingår i ett team med varierande erfarenheter och bakgrund som har ett öppet klimat, gott samarbete och stark tillit. Gruppen arbetar parallellt med flera olika projekt där du samarbetar dagligen med en eller flera kollegor, vilket möjliggör ett ömsesidigt utbyte av kunskap.

Dina kvalifikationer

Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla e-tjänster, jobbat med användarvänlighet eller tjänstedesign. Även arbete med automationsmjukvaror eller low-code plattformar är meriterande. Kanske har du varit delaktig i att översätta behov till en användarvänlig teknisk lösning. Du har erfarenhet av programspråken JavaScript, HTML och SQL. Du har mycket god svenska i tal och skrift.

Din kompetens

Vi söker dig som är en lagspelare med stort engagemang och öppenhet. Du kan se möjligheter och föreslå lösningar som ger bättre effektivitet för den interna organisationen eller ökad service gentemot medborgarna. Då arbetet innebär många kontakter krävs god samarbetsförmåga och hög grad av servicekänsla. Du är prestigelös och flexibel men samtidigt trygg i din roll. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra, så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi erbjuder också våra medarbetare en flexibel arbetsplats, med möjlighet att arbeta delvis på distans utifrån överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marcus Görgård, 076-724 89 72. 

Fackliga representanter: Vision - Christianne Simson, 018-611 32 51. SACO - Leif Sandberg, 070-674 10 88. Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Sista ansökningsdag är 29 oktober, men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag! 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Regionkontoret

Regionkontoret är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På Regionkontoret finns avdelningen för ekonomi och styrning, avdelningen för regional utveckling, digitaliseringsavdelningen, forsknings- och innovationsavdelningen, HR-avdelningen, hälso- och sjukvårdsavdelningen, kommunikationsavdelningen samt regiondirektörens stab.

Regionkontoret har cirka 550 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss!