50C söker sjuksköterskor till avdelning för urologisk kirurgi

Sista ansökningsdag 2023-12-31
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS343/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Ett jobb för dig som vill göra skillnad!

Vår verksamhet

Hos oss på urologavdelning 50 C utreds, behandlas och opereras patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vi är en kirurgisk enhet specialinriktad mot urologi med både planerad och akut verksamhet. Vår elektiva verksamhet mot cancersjukdomar i urinblåsa, prostata och njurar och testiklar. Akut tar vi hand om bland annat njurtrauman, akuta blödningar, skador i manliga genitalia och sepsis. Vi opererar även unga vuxna med missbildningar i urinvägarna.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med läkare och undersköterskor. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat hantering av olika former av medicin, provtagningar, sätta infarter, dokumentera vård (inskrivning, utskrivning m.m.) genomföra riskbedömningar, sedvanlig postoperativ vård m.m.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du samarbetar med andra på ett lyhört och respektfullt sätt och är tillmötesgående i ditt bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom slutenvård, och likaså erfarenhet av datasystemet Cosmic.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder utveckling: Vi erbjuder individuellanpassad introduktion, regelbundna utbildningar (simuleringar med SMART-konceptet, HLR-utbildning, utbildningar i patientsäkerhet med hjälp av TUB-konceptet, reflektioner, miniföreläsningar m.m.). Vi planerar, utför och utvärderar utbildningar för att du ska nå dina mål på bästa sätt.

Vi erbjuder trygghet: Här får du vara ny på jobbet, våga ställa frågor, be om hjälp när du behöver och våga säga nej när det krävs.

Vi erbjuder likabehandling: Likabehandling på vår arbetsplats innebär inte "lika för alla", utan att göra skillnad genom att se till människors individuella förutsättningar så som kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnicitet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Alla är välkomna att jobba hos oss!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jozsef Marton, 018-617 46 11
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.