Övertandläkare Endodonti

Sista ansökningsdag 2024-01-15
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården Kaniken
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV112/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Har du en specialistutbildning i endodonti eller är du en ST-tandläkare i slutet på din specialistutbildning? Då tror vi att den här tjänsten kan vara något för dig!

Folktandvården i Uppsala län växer och utvecklas. Vi behöver därför stärka upp vårt team som arbetar med endodonti inom Specialisttandvården i Uppsala. Vi värderar och erbjuder en god arbetsmiljö med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter. Därför utgår vi också från att du har ett stort engagemang för det kliniska arbetet och för verksamhetens olika framtids- och utvecklingsfrågor.

Vår verksamhet

Som övertandläkare i endodonti har du möjlighet att fokusera på vissa kliniska intresseområden. Du kan ansöka om FoU-medel för att driva spännande forsknings- och utvecklingsprojekt. I tjänsten ingår att vid behov vara handledare, undervisa samt delta i konsultationsverksamhet.

Hos oss på Specialisttandvården Kaniken är vi 55 anställda som arbetar i centrala Uppsala i ljusa och fina lokaler. Vi bedriver högt specialiserad vård i samarbete med tand- och sjukvården. På Specialisttandvården Kaniken är enheterna för endodonti, oral protetik, klinisk bettfysiologi och parodontologi samlokaliserade i en klinik med gemensam klinikledning. På enheten för endodonti arbetar 4 specialisttandläkare, 1 resurstandläkare samt 6 tandsköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistutbildning i endodonti. Du som är ST-tandläkare och är i slutet av din utbildning är också välkommen att söka. Intyg fodras då från utbildningsledare om beräknad tidpunkt för examination. Forskning och utveckling är meriterande.

Som person är du engagerad, driven och har ett entusiastiskt förhållningssätt. Du tar initiativ och arbetar strukturerat samt bidrar till ett gott arbetsklimat. Du kommunicerar och samarbetar lätt med andra och upprätthåller ett professionellt och respektfullt bemötande av patienter och kollegor.  I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, eller deltid om så önskas. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi läser ansökningar löpande och genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med att söka.

Välkommen till en trevlig och utvecklande arbetsplats!

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga och våra medarbetare ger oss toppbetyg. De värdesätter speciellt vårt fokus på kvalitet, vårt interna utbildningsprogram och möjligheterna till utveckling. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vi erbjuder

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd 
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Upplysningar:
Verksamhetschef Claes Svensson, 018-617 01 28
Ämnesföreträdare Amir-Ali Sayrafi, 018-611 63 80
Arbetsledare Carina Forsberg 018-611 72 77
HR-konsult Emma Hall, 018 -617 38 30
För TT Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Välkommen att söka via länken nedan!

Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation. Sista dag för ansökan den 15 januari 2024.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län